Felnőtt futball

Hetedik meccse veretlenül

kovrig,megyei

Ronkó mesterhármast szerzett.

Egy papíron egyértelmű hazai győzelemként lehetett vizionálni ezt a mérkőzést az utóbbi időszakban nyújtott teljesítmények alapján, és végül nem is kellett idegeskednünk. A találkozó első percétől kezdve magához ragadta az irányítást az SC Hírös-Ép együttese, mely bár nem alakított ki folyamatosan ziccereket az ellenfél kapuja előtt, de mezőnyfölényben futballozott. A vendég Helvéciai SE játékosai pedig vártak azon kínálkozó lehetőségekre, amelyekből akár egyet is kihasználva betalálhatnak Borbély kapujába. Az első találatra a 24. percig kellett várni, amikor is egy szögletet követően a hosszú oldalon érkező védő, Botos Krisztián labdaátvétel után a jobb felső sarokba lőtt. A játék képe ezután sem változott, a széleken gyorsabbak voltak a hazaiak, gyakran kerültek a vendégek hátsó alakzata mögé, és egy ilyen akcióból érkező beadás után Lantos növelte kettőre az előnyt. Három perccel a félidő lefújása előtt egy bal oldali kiugratás után Ronkó gurított a tizenhatos sarkáról a bal alsó sarokba. A második játékrészben megduplázta a lőtt gólok számát a hírös városi együttes, Ronkó egymaga hármat vállalt a fél tucat gólból, és nagyon magabiztos sikert arattak Kovrig Ákos tanítványai. Azonban mivel a riválisok is begyűjtötték a három pontot ezen a hétvégén, maradtunk a tabella harmadik pozíciójában.

Folytatás november 11-én, amikor Hetényegyházán lépünk pályára 13:30 órai kezdettel.

SC Hírös-Ép – Helvéciai SE 6-0 (3-0)
SC Hírös-Ép: Borbély (Simon 49.) – Lóczi, Torbavecz, Stein (Kövecs 61.), Lantos, Ronkó (Botos A. 70.), Varga, Molnár, Botos K. (Horváth V. 76.), Horváth T., Király (Tóth 54.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos
Helvéciai SE: Csík (Németh 74.) – Dobosi, Szemerédi, Szőllősi, Tamás, Kovács I., Dunai, Csorba (Kocsis 46.), Terecskei, Kovács B., Börönde (Wollár 80.)
gsz.: Botos (24.), Lantos (34.), Ronkó (42., 54., 69.), Varga (81.)
sárga lap: Varga (36.), Molnár (82.), illetve Csorba (7.), Tamás (23.)

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…