Felnőtt futball

Kilencet számoltak a vendégekre Maczelkáék

megyei,kovrig SC Hírös-Ép

Kovrig Ákos mérkőzés előtt adott interjújában azt jelezte, hogy a vendég Izsák együttese képes meglepetést okozni, de állítása szerint sikerült felkészülni az ellenfél játékából. Ennek megfelelően magához is ragadta a kezdeményezést a hazai együttes, és már a kritikus első negyedórában megszerezte a vezetést egy Kitl által kiharcolt, és Maczelka által értékesített büntetőből. Bő tíz perc múlva Kitl ezúttal maga fejezte be eredményesen a támadást és az első félidő felénél már kettővel vezettünk. Ezután kezdett egy kicsit magához térni az Izsák és volt is lehetősége szépíteni, de Borbély remekül zárt ezúttal is. A szünet előtti időszakot megnyomták Lantosék, és a vendégek kapusának teljesítményén, illetve a kapufán múlt, hogy nem született újabb találat.

A második játékrészben azonban már nem volt semmi, ami megmentette volna a gólzuhatagtól a látogatókat. Annak ellenére, hogy a vendég portás, Szalkai hatalmas bravúrokat mutatott be, 45 perc alatt hétszer is mattolták őt a hírös városi játékosok, és végül kilenc gólt szerezve, közönségszórakoztató játékot bemutatva szerezték meg a három bajnoki pontot.

SC Hírös-Ép – Izsáki SSE 9-0 (2-0)

SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig (Háry 76.), Szeibert, Torbavecz, Maczelka, Szabó T. (Király 46.), Lantos (Tóth R. 62.), Kitl, Kürtösi (Varga 58.), Botos (Horváth T. 67.)

Játékos-edző: Kovrig Ákos

Izsáki SSE: Szalkai – Petrányi, Mihály, Kárász (Marcsó 75.), Dunai, Prikidánovics, Utasi, Baráté, Víg (Kovács Z. 46.), Csomor (Cseh 67.), Suba

Vezetőedző: Ungor Pál

Gólszerzők: Maczelka (11., 87., 89.), Kitl (21., 72.), Torbavecz (55.), Tóth R. (63.), Király (70.), Forgó (76.)

Sárga lap: Torbavecz (42.), Háry (84.)

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…