Felnőtt futball

Hazai győzelem az idénynyitón

megyei,gyenes,kovrig,marozsi

Több jó egyéni teljesítmény mellett három gólt láthatott a kilátogató publikum.

Mindenki nagy várakozással tekintett a vendéglátó együttes részéről az első fellépésre a Megyei II. osztályban, remélve, hogy egy sikeres szezon kezdete lesz a találkozó. Az ellenfél annak a Kiskunfélegyházi HTK-nak a második csapata volt, melynek első gárdája kiütötte az SC Hírös-Ép-et a kupaküzdelmekből egy héttel korábban. Inkább mezőnyjátékkal telt el az első félidő nagy része, kevés helyzettel, egyik csapat sem tudott nagyobb mezőnyfölényt kiharcolni. Visinka vezérletével biztos lábakon állt a hazai védelem, Valkovicséknak nem sok babér termett. A félidő közepén Márki beadásából Lantos szerezte meg szinte a semmiből a vezetést a kecskemétieknek (1-0). Gyenes az első játékrész utolsó 10 percében többször is jól avatkozott közbe, így nem változott szünetig az állás.

A második félidő első negyedórájában bent ragadt az öltözőben Kovrig Ákos csapata, ráadásul az 58. percben Gyenes rossz labdakezelésének következtében az ellenfél támadója lecsapott a szabad labdára és az üres kapuba gurított (1-1). A gól után rögtön észbe kapott a hírös városi egylet, és alig kettő perccel később Dunai távoli lövésével újra vezetéshez jutatta csapatát (2-1). Az utolsó fél órában adódtak még lehetőségek mindkét kapu előtt, sok szögletet rúgtak a felek, kevés komoly ziccerrel. Az találkozó végén a hazaiak sikerrel őrizték az eredményt, és nem érdemtelenül jutottak három ponthoz.

SC Hírös-Ép – Kiskunfélegyházi HTK II 2-1 (1-0)
SC Hírös-Ép: Gyenes – Dócs, Horváth, Visinka, Homola, Dunai (Sallai 72.), Lóczi, Marozsi (Csorba 89.), Torbavecz, Márki, Lantos (Laczkó 60.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos
Kiskunfélegyházi HTK II: Kovács – Nemes, Vojtovics (Forgó 76.), Cseh D., Valkovics, Keresztes (Tóth 68.), Karosa (Balog 81.), Fricska, Lénárt (Farkas 46.), Magony (Farkas 61.)
Vezetőedző: Nádasdi Péter
gsz: Lantos (22.), Dunai (60.), illetve Vojtovics (58.)
sárga lap: Marozsi (79.), Márki (86.), illetve Fricska (86.), Farkas (71.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…