Felnőtt futball

Győztes hazai bemutatkozás

megyei,kovrig

Átmenetileg a tabella élére ugrottunk.

Fiaink az idei bajnokságban először léptek pályára hazai környezetben, és természetesen a három pont megszerzésének tűzték ki célnak. A csapat az első négy fordulóban házon kívül 8 pontot szerzett és annak tudatában léptek pályára Lantosék, hogy egy esetleges győzelemmel ideiglenesen a tabella élére is ugorhatnak. Az első 45 percben többet tettünk a vezetés megszerzésért, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy szükség volt kapusunk reflexeire is ahhoz, hogy kapott gól nélkül zárjuk a játékrészt. Újfent Borbély került főszerepbe, amikor Kitl gyönyörű egyéni alakítás végén szerzett vezető gólját követő percben az ellenfél javára megítélt büntetőt hárította. Pár perccel később Maczelka gólja pedig meg is törte az ellenfél lelkesedését és a lefújásig még két alkalommal zörgettük meg a félegyháziak hálóját.
Így a sikeres műkertvárosi szezonkezdetnek a tabella első helye a jutalma az egyelőre egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Kunszállás előtt.

Kovrig Ákos, az SC Hírös-Ép vezetőedzőjének értékelése:

„Egy nagyon küzdelmes, változatos mérkőzésen vagyunk túl. Az első játékrészben mindkét együttes megszerezhette volna a vezetést, mi fölényben futballoztunk és helyzeteket alakítottunk ki, míg a szervezett vendégek egyszer a kapufát találták el, és Borbélynak is nagyot kellett egy alkalommal mentenie. A második játékrészben megmutatkoztak az egyéni kvalitásokban rejlő különbségek, helyzeteinket immár értékesítve magabiztos győzelmet arattunk. Örülünk a sikernek, és dolgozunk tovább, készülünk a Vasutas SK elleni szombati találkozóra.”

SC Hírös-Ép – Kiskunfélegyházi HTK II. 4-0 (0-0)
SC Hírös-Ép: Borbély – Kovrig (Tóth 76.), Maczelka, Szabó T., Lantos (Háry 76.), Kitl, Varga, Kövecs, Torbavecz, Botos, Kürtösi
Játékos-edző: Kovrig Ákos
Kiskunfélegyházi HTK II: Lapsánszki – Sánta, Zsíros (Oroszi 76.), Keresztesi, Makány (Páli 72.), Antman, Horváth (Berekszászi 70.), Farkas (Kurgyis 62.), Polgár, Fricska (Cseh 62.), Magyar
gsz: Kitl (58.), Maczelka (64., 71.), Cseh (öngól - 80.)
sárga lap: Torbavecz (25.), Kovrig (60.), Botos (60.), illetve Keresztesi (36.)
piros lap: - illetve Sánta (70.)

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…