Felnőtt futball

Gólzáporos meccsen vertük a Csólyospálos csapatát

felnőtt,hirosep,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Lejátszotta hétvégén harmadik felkészülési mérkőzését is felnőtt csapatunk. Vasárnap kora délelőtt 10:00-ás kezdéssel a Csólyospálos csapatánál vendégszerepeltünk. A kiváló kapcsolatra való tekintettel ismét egy barátságos mérkőzés keretében utaztunk el Kiskunmajsára, ahol minden adott volt egy jó iramú és sportszerű meccsre a csólyosi barátaink ellen.

Kitl Zoltán játékos-edző értékelése:

,,Az őszi keretünkhöz négy új erősítés is érkezett, így mondhatni átalakultunk kissé és próbálom megtalálni a megfelelő taktikát a bajnoki nyitányra. Az első félidei játékkal és a támadások felépítésével maximálisan elégedett vagyok. A második félidőre ellaposodott a csapat, de az első 45 percre lehet építeni. Szeretném kitolni a koncentrációt 90 percre, de a befejezések minősége abszolút pozitívum. Ha mindenki bele teszi a tudását és a csapategység lendülete kitart a bajnokság végéig, nem lesz miért szégyenkeznünk. A csapat magja adott, ha sikerül a formaidőzítés és a győztes mentalitást tovább visszük, ott lehetünk a dobogón."

Csólyospálos FSE – SC Hírös-ÉP 2-6
 
A csapat tagjai: Farkas Gaszton - Kertész Milán, Horváth Tamás, Forgó János, Dr. Kövecs Máté - Sallai Zoltán, Dani Tamás, Kitl Zoltán, Háry Péter, Tábi Attila - Sudár Csaba

Csere: Hajnal Donát, Szél Martin

Gól: Háry 2;Kövecs 2; Sudár, Tábi
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…