Felnőtt futball

Gyenge játékkal is győzött a Kecskemét

megyei,kurucsai,kovrig,pelikan

Igazi Majálishoz illő időjárásban vonulhattak ki a csapatok a mérkőzésre. Annak ellenére hogy, minden körülmény adott volt, ahhoz a kilátogató nézők jó meccset láthassanak, a játék színvonala jócskán elmaradt a várttól. Hamar vezetést szerzett az esélyesebb hazai együttes, de a helvéciaiak egy szöglet utáni védelmi hiba következményeként félidő közepén egyenlíteni tudtak. Az első játékrész második felében két kecskeméti találat is született, azonban nem volt meggyőző a hírös városiak teljesítménye.

Az összecsapás képe a szünet után sem változott, és bár a magas átlagéletkorú vendég gárda két alkalommal is megzörgette a kecskemétiek hálóját, a bajnokesélyes győzelme nem forgott veszélyben. A Balla mesterhármasával 5 gólig jutó SC Hírös-Ép a tavaszi szezon leggyengébb produkciójával aratott kötelező sikert, de az bizton kijelenthető, hogy a következő hazai mérkőzésen a listavezető Solt ellen jobb teljesítményre lesz szükség.

SC Hírös-Ép – Helvéciai VSE 5-3 (3-1)
SC Hírös-Ép: Pelikán (Király 80.) – Kovrig (Csorba 46.), Dunai, Torbavecz (Szabó 80.), Balla (Keresztes 90.), Mojzes, Balázs, Sallai, Horváth, Kürtösi (Kurucsai 52.), Gudmon (Kothencz 65.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Helvéciai VSE: Sági – Balla, Dobosi Zs. (Neumann 46.), Reibl, Nyakocza, Juhász, Dobosi Zs., Dinnyés (Csorba Z. 65.,), Csorba Z., Szapu, Megyes (Jánosity 46.)
gsz: Kürtösi (7.), Torbavecz (25.), Balla (39.,59.,79.), illetve Balla K. (23., 82.), Dobosi Zs. (71.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak