Felnőtt futball

Felnőtt csapatunk megkezdte a felkészülést

megyei,kovrig SC Hírös-Ép

Felnőtt együttesünk július 16-án megkezdte felkészülését a 2019-2020-as Bács-Kiskun Megyie II. osztály Északi csoportjának őszi szezonjára.
 
A csapat játékosedzője az új szezonban is Kovrig Ákos és a 2018-2019-es szezont ezüst éremmel záró gárda meghatározó játékosai is az SC Hírös-Ép kötelékében készülnek a bajnokságra.
 
Az Egyesület vezetősége az idei évre egyértelműen célul tűzte ki a bajnoki cím megszerzését és azzal a Megyei I. osztályban való szereplés kivívását. Ennek elsődleges oka, hogy az egyesületünkben pallérozódó gyermekeknek, a klub egy megfelelő színvonaló kifutási lehetőséget biztosítson a jövőben. Ezért az elmúlt 2 hónapban az Egyesület azon dolgozott, hogy olyan játékosokkal erősítse meg a keretet, akik magasabb osztályban is megállják a helyüket.
Ennek megfelelően az első edzésen 5 új arccal találkozhattunk, akik többségében magasabb osztályból érkeztek hozzánk:
Kitl Zoltán, Kecskeméti TE (NB III.)
Szabó Tamás, Szécsényi VSE (Nógrád megye I. osztály)
Sudár Csaba, Lajosmizsei VLC (Bács-Kiskun megye I. osztály)
Háry Péter, Lajosmizsei VLC (Bács-Kiskun megye I. osztály)
Kürtösi Viktor, Kunszállás SE (Bács-Kiskun megye II. osztály)
További 1-2 játékos érkezésére még van lehetőség, de jelentősebb válozások már nem várhatóak a keretben.
 
Eggyüttesünk heti 3 edzéssel és edzőmeccsekkel készül az alapozási időszakban, első felkészülési mérkőzését július 17-én Ágasegyházán játsza.
Valamint idén csapatunk benevezett a Magyar Kupa versenysorozatába, melynek első mérkőzése 2019. augusztus 3-4-én kerül lejátszásra, a párosítások sorsolása még nem történt meg.
 
Az ifi csapatunkat a 2019-2020-as idénytől már nem az UFC Kecskemét adja. Ennek oka, hogy a szabályok már nem teszik ezt lehetővé, valamint a zöld-fehér utánpótlás klub sem tudta már tovább versenyeztetni csapatát. Így az új szezonban már teljes mértékben saját ifi csapatot indít Egyesületünk, melynek edzője Kitl Zoltán.
Az elmúlt évben indított SC Hírös-Ép és UFC közös ifi csapatának játékosain túl várjuk a 1999 és 2006 között született focizni vágyó fiúkat!
Amit nyújtunk; heti 2 edzés, versenyzési lehetőség a Bács-Kiskun megyei II. osztály ifi bajnokságában, valamint a felnőtt csapat ajtajai is nyitva áll minden fiatal előtt.
 

Jelentkezés:

Pelikán István utánpótlás szakmai vezető (+36 30 760 3884)
 
Hajrá Hírös-Ép!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…