Felnőtt futball

Az utolsó fordulóban a Nyárlőrinciek fogadtak minket

megyei,hirosep,nyarlorinc SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Múlt hétvégén lejátszotta az idény utolsó mérkőzését felnőtt csapatunk, a nyárlőrinci csapat vendégeként.
Sajnos nem sikerült meglepetést okoznunk és pontot rabolnunk ellenfelünktől. Az eredménytől függetlenül maradtunk a 6. helyen a tabellán.

Kitl Zoltán edző

,,Egy nagyon szép és tetszetős támadás révén már az elején gólt tudtunk szerezni, de sajnos a hazai csapat jobb aranyban használta ki a helyzeteit a mérkőzés összegét nézve. A sok sérültet tekintve nem a teljes kerettel tudtunk elutazni, ennek ellenére az ifisták remekül helyt álltak ezen, a nézők számára fordulatos és akció dús mérkőzésen. A szezont összegezve ebben az évben a csapat átlag életkora 23 volt, míg ezen a mérkőzésen én számítottam messze a legidősebbnek 30 évesen. Sok még a tanulnivalónk, de ezzel a csapattal elértük a maximumot ebben az évben. További erősítéseket tervezünk, van egy nagyon jó mag, többek között mi adtuk a megye II. gólkirályát Parázs Benedek személyében, és ezekre a fiatal húzó emberekre szeretnék egy megbízható, egységes és természetesen eredményes csapatot építeni."
 

MEGYEI II. ÉSZAK 22. forduló
2022.05.14 - 17:00
Nyárlőrinc, Faragó Mihály Sporttelep

NYÁRLŐRINCI LSC 5-2 SC HÍRÖS-ÉP

A csapat tagjai: Farkas Gaszton – Kiss Benedek, Szűrös Szabolcs, Prikidánovics Márk – Horváth Zalán, Pilter Zoltán (Kitl 45’), Parázs Benedek, Bálind Ferenc (Rákóczi 78’),  – Utasi Ferenc, Pánczél István, Háry Péter
Csere: Rákóczi, Kitl
Gól: Utasi, Parázs

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…