Felnőtt futball

Ezúttal egy pontra futotta

megyei,kovrig

Továbbra is stabil a védelmünk.

Sorozatban a harmadik nagyon komoly mérkőzése volt a bajnokság során a KHTK II. elleni az SC Hírös-Ép csapatának. A két korábbi találkozón rúgott nyolc gól és a megszerzett hat pont ezen csata előtt is bizakodásra adott okot. Ebben a csapatrészben nem is kellett csalatkoznia Kovrig Ákos vezetőedzőnek. A mérkőzés kezdetére a nap is kisütött a Műkertvárosi Sportcentrum felett, így ideális körülmények között feszülhettek egymásnak a felek. A pályán nagy küzdelem dominált, meddő mezőnyfölényben a kék mezben lévő hazaiak voltak. Komoly helyzet kevés adódott a kapuk előtt, a játék a két tizenhatos között folyt java részben. A második félidőben akadt két-három komoly sansza a hazaiaknak arra, hogy a maguk javára billentsék a mérleg nyelvét, de nem sikerült ezúttal betalálnunk. Közben a túloldalon Borbélynak is meg kellett mutatnia, hogy továbbra is jó formában van. A védelmünk továbbra is stabil lábakon áll, majd’ öt és fél órányi játék telt el kapott gól nélkül. A harcos találkozó vége döntetlen, így továbbra is a harmadik pozícióban vagyunk a tabellán egy pontra az éllovastól. Folytatás október 27-én, szombaton 14:30 órakor Kiskunmajsán.

SC Hírös-Ép – Kiskunfélegyházi HTK II. 0-0 (0-0)
SC Hírös-Ép: Borbély – Visinka, Abdouraman, Laczkó, Lantos (Kovrig 88.), Ronkó (Torbavecz 68.), Varga, Tóth R. (Kövecs 65.), Molnár, Botos K., Király (Botos A. 78.)
Kiskunfélegyházi HTK II.: Magyar – Berekszászi, Farkas, Valkovics, Kádár, Keresztesi, Tóth K. (Balog 89.), Kadosa, Fricska (Szabó 73.), Bábi (Bense 74.), Polgár (Kurgyis 85.)
Gsz: -
Sárga lap: -

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…