Felnőtt futball

Felnőtt csapatunk teremtornával kezdte az újévet

kovrig,megyei SC Hírös-Ép

Az új év 2. hétvégéjén, Kunszentmiklóson került sor a III. Hírös Újévi Kupára. A  felnőtt kispályás teremlabdarúgó tornán idén 6 megyei csapat vett részt, Miklósi GYFE, Kerekegyházi SE, Szabadszállási SE, Mogyoród FC, Kecskeméti LC és az SC HÍRÖS-ÉP. 

A téli felkészülést megelőző kupán a csapatok nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a játékba. Látszott, hogy az ünnepi hetek után örülnek a játéklehetőségnek. Ennek megfelelően egész nap a körmérkőzések során jó meccseket láthattunk, sok góllal és szép megoldásokkal.

Idei évben a Kerekegyházi SE együttese emelhette magasba a győztesnek járó trófeát, győzelmük teljesen megérdemelt volt, az egész torna során meggyőző, magabiztos játékot mutattak.

Csapatunk hullámzó teljesítmény nyújtott, olykor közönségszórakoztató megoldásokat bemutatva, máskor elemi hibákat vétve, ami ezúttal a dobogó második fokára volt elég. A harmadik helyen az újonc Mogyoród FC végzett.

Kovrig Ákosék az új év első hónapjában heti 1-1 edzéssel készülnak, majd februártól indul a tavaszi szezonra való felkészülés érdemi része.

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…