Felnőtt futball

Nagy aránnyal győzött a Solt felnőtt csapatunk ellen

megyei,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A Megyei II.osztály utolsó előtti fordulójában Soltra látogatott felnőtt csapatunk. Nem kezdődött jól számunkra a mérkőzés, hiszen a hazaiak rögtön a találkozó elején megszerezték a vezetést. Erre a hetek óta jó formában futballozó Nemesvárinak még volt válasza, de ezt követően egyértelművé vált, hogy ezen a napon melyik csapat a jobb és eredményesebb. Bár játékban nem volt nagy különbség a két csapat között, a Solt agresszív, határozott és jó helyzetkihasználású játékának köszönhetően megérdemelten szerezte meg a három pontot. Gratulálunk Nekik és gőzerővel készülünk az utolsó őszi mérkőzésünkre, melyet a bajnokság éllovasával és a bajnoki cím egyik várományosával játszunk, a Kiskunfélegyháza II-vel. 

Kitl Zoltán vezetőedző értékelése:

,,Sajnos azt kell mondjam, az ellenfél elsősorban akaratban vert meg minket. Mentálisan erősebbek voltak, motiváltabbak és koncentráltabbak. Mi több hibát dobtunk, ők pedig kihasználták ezeket. Parázs mérkőzés volt! A pálya talajához sajnos nehezen tudtunk alkalmazkodni, azt játszottuk, ami nem jellemző ránk és nem is fekszik nekünk. A sok passzos, labdatartásra épülő játékunkat nem tudtuk használni, az ívelgetésekkel nem tudtunk eredményesek lenni. Gyorsan tovább kell lépnünk, hiszen az utolsó forduóban a szezon egyik legnehezebb és legfontosabb meccse jön a Kiskunfélegyháza ellen. Szeretnénk szépen zárni az őszt és lőtávolon belül maradni a tavaszi kezdésre."
 

Labdarúgás, Megyei II. o. Észak, 12. forduló
2020. november 07. szombat, 13:30
Solt, Solti Sporttelep

SOLTI FC - SC HÍRÖS ÉP 4-1

Solt: Kovács- Kis, Pasker, Princz, Kis (Korsós), Nitsch (Gulyás), Pribék, Tóth, Szement, Cislo, Biro (Fekete), Varga

SC Hírös-Ép: Hajnal – Botos (Rékasy), Forgó, Horváth, Kövecs, Sudár, Kitl, Lantos, Nemesvári, Ronkó (Dócs), Horváth, Háry (Sallai)

Gólok: Tóth 3, Szement ill., Nemesvári

Sárga lapok: Kis ill., Ronkó, Botos, Kitl

Hajrá Hírös-Ép!

 

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…