Felnőtt futball

Érvényesítette a papírformát a bajnokesélyes

megyei

A mai mérkőzésen új szerelésben lépett pályára Kurucsai együttese, bízva abban, hogy ez is meghozza a szerencséjüket. Lehet a friss meznek vagy csak szimplán Balla jobb lábánák köszönhetően, már a 4. percben 0-1-es kecskeméti vezetést mutatott az eredményjelző. Az első félidőben Balázs révén újabb találatot szerzett a hírös városi alakulat, így magabiztos vezetéssel vonultak az öltözőbe a csapatok.

A folytatásban sem változott a játék képe, továbbra is az SC Hírös-Ép uralta a mérkőzést, és amikor az 53. percben Kürtösi, majd szűk tíz perccel később Csorba is betalált a kecskemétiek részéről, el is dőlt a mérkőzés. A hazai gárda is megszerezte becsületgólját, ám az is vendég játékos testéről került a gólvonal mögé. Balla az utolsó 5 percben ismét beköszönt, ezzel beállítva az 1-5-ös végeredményt. Ezzel továbbra is menetelnek Kovrigék a bajnoki cím megszerzése felé.

Ladánybenei LC - SC Hírös-Ép 1-5 (0-2)

Ladánybenei LC: Juhász – Pető, Koller D., Tóth (Balis 71.), Czanik V., Czanik E., Fodor, Horváth, Németh, Gyulai, Koller A.

SC Hírös-Ép: Pelikán – Dócs (Marton 16.), Dunai, Gudmon (Kothencz 88.), Torbavecz (Csorba 61.), Kürtösi, Balla, Sallai (Kurucsai 65.), Balázs (Kovrig 70.), Mojzes, Horváth
Vezetőedző: Kurucsai Milán

gsz: Balla (4., 85.), Balázs (36.) Mojzes (70.), Kürtösi (53.)
sárga lap: Koller A.(55.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…