Felnőtt futball

Ki-ki mérkőzés a tavalyi ezüstérmes ellen

megyei,kitl,hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Megye II.

A hajrában szerzett góllal tartotta otthon a három pontot a Kiskunmajsa együttese. Csapatunk ezzel, a forduló után jelenleg a 7. helyen áll a tabellán.

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Vereséget szenvedtünk, ez sajnálatos, viszont egyáltalán nem vagyok csalódott, mert a csapat megtett mindent a győzelemért. Nekünk volt több helyzetünk, labdabirtoklásban is az ellenfél fölé nőttünk, de ez a csapat még nincs teljesen kész. Egyre erősebbek vagyunk minden héten, a csapategység stabil és látom a fejlődést, egyenlőre ez a 100%-os teljesítmény, ennyire volt elég. Fiatal a keretünk, van még időnk. Én elégedett vagyok a csapattal, az utolsó percekben kapott gól kissé bosszantó, de, ha a tavalyi ezüstérmest 83 percig be tudjuk szorítani a saját kapuja elé idegenben, akkor nincs félnivalónk. Nehéz mérkőzések várnak ránk, de az ilyen mérkőzésekből lehet tanulni és fejlődni. Gratulálok mindenkinek, emelt fővel távoztunk és sikerre éhesen várjuk a folytatást."
 
Bács-Kiskun Megyei II. Észak
7. forduló, 2021.10.02. 15:00 óra
Kiskunmajsa, Horváth István Sporttelep

Kiskumajsai FC- SC Hírös-ÉP 2-1 (1-1)

Csapat tagjai: Farkas Gaszton - Szász Attila, Forgó János, Kiss Benedek, Dani Tamás - Bálind Ferenc (Kitl 83’), Parázs Benedek, Laczkó Dávid, Horváth Zalán (Dr. Kövecs 83’) - Utasi Ferenc, Pánczél István

Gól: Pánczél

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…