Felnőtt futball

Élő közvetítés a Helvécia elleni bajnokiról

megyei,kovrig

Az előttünk álló fordulóban a listavezető és eddig a bajnokságban veretlen SC Hírös-Ép együttese ezúttal az egyetlen ponttal az utolsó előtti, és egyúttal kieső helyen szerénykedő Helvéciai SE gárdáját fogadja. Természetesen a hazai hírös városi alakulat a meccs esélyese, de ezt majd a pályán realizálni is kell. A vendégek átlagban öt gólt kapnak meccsenként, a két idegenbeli találkozójukon összesen tizennégy alkalommal kapitulált a védelmük.

Kovrig Ákos vezetőedző várakozása a mérkőzés előtt: „Várjuk már a mérkőzést, szerencsére minden játékosom egészséges és bevetésre kész, és sok gólt elérve szeretnénk győzelmet aratni. Két hazai találkozó van hátra az őszi idényből, nem szeretnénk elrontani azt, amit eddig építgettünk és csak a győzelem az elfogadható. Ezt a meccset is fel kívánjuk használni a Kunszállás elleni rangadóra való felkészülésre. Reméljük sokan kilátogatnak és szurkolnak nekünk.”

Ami emeli a vasárnapi mérkőzés specialitását, az az, hogy a www.kesport.hu jóvoltából élő közvetítés lesz, így gyakorlatilag a világ minden pontjáról megtekinthető lesz a találkozó, ami Megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzés kapcsán kuriózum. Kövessenek minket minél többen ott és szurkoljanak nekünk a távolból is.
Az összecsapás november 3-án, vasárnap 13:30 órakor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban!

Hajrá SC Hírös-Ép!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…