Felnőtt futball

Egy újabb pörgős hétvégén vannak túl Kovrigék

megyei,kovrig,kemenes

Az SC Hírös-Ép ezen a hétvégén két edzőmérkőzést játszott, ami megfelelő felkészítése volt a szombaton játszandó Magyar Kupa találkozónak, amit a Kiskunfélegyháza együttese ellen vív meg hazai pályán.

Kovrig Ákos vezetőedző értékelése a hétvégéről:

Kiskunfélegyházi HTK II. Megyei másodosztály északi csoportjának TOP csapatával hatvanöt percig partiban tudtunk lenni. A mérkőzés utolsó harmada már nem volt szimpatikus a számomra, hiszen ebben az időszakban három gólt kaptunk, de ekkor már a keret összes tagja kapott játéklehetőséget. Természetesen a végeredménnyel nem vagyok elégedett, de mivel egy edzőmérkőzés volt, így máson volt a hangsúly.

Vasárnap egy megkeresésnek tettünk eleget, a Fülöpszállási SE együttesét fogadtuk szintén hazai környezetben. Itt már egy komolyabb erődemostrációt tudott mutatni a csapatom, hiszen 15-3-ra nyertünk. A tegnapi erőpróbán megint nagy létszámban, húszan voltunk jelen, és mindenki megint játéklehetőséghez jutott. Többen voltak próbajátékon, akik meg tudták mutatni, hogy mire képesek. A hozzáállással elégedett vagyok, ebben az afrikai hőségben is jó játékot produkáltunk. Dolgozunk tovább, ezen a héten, augusztus 5-én már kupafordulót játszunk, az most a legfontosabb, hogy ott jó teljesítményt tudjunk nyújtani.

Eredmények:

SC Hírös-Ép - Kiskunfélegyházi HTK II. : 0-3
SC Hírös-Ép - Fülöpszállási SE : 15-3

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…