Felnőtt futball

Döntetlen Apostagon

megyei

Kemény meccsre volt kilátás előzetesen a tabella harmadik helyén posztoló hazai csapat otthonában, és a mérkőzés a várakozásoknak megfelelően is alakult. Bár az első negyedórában a vendég gárda álmosan kezdett, és a hazaiak vezetéshez is jutottak (1-0), de a félidő második felében átvették a kezdeményezést a kecskemétiek. Fölényük gólokban is megmutatkozott, Kovrig duplájával még az első játékrész lefolyása előtt átvették a vezetést. A második félidő elején sem változott a játék képe, az történt a pályán, amit a Kurucsai legénység eltervezett. Ezt követően eldönthette volna a három pont sorsát a hírös városi alakulat, azonban több ziccert is kihasználatlanul hagyott, ami a futball íratlan törvényeinek megfelelően a mérkőzés hajrájában megbosszulta magát. A 92. percben a játékvezető megítélt egy véleményes büntetőt a vendéglátók számára, akik ezt értékesítve kiharcolták az egyenlítést, és pontosztozkodással zárult a rangadó.
Apostag KSE – SC Hírös-Ép 2-2 (1-2)
Apostag KSE: Papp N. – Teiller, Huszárik (Bocs 46.), Papp A., Nagy Á., Farkas, Miklósi, Nagy K., Nagy A. (Csollák M 79.), Pap G., Csollák Z.
Vezetőedző: –
SC Hírös-Ép: Pelikán – Kovrig (Balla 65.), Dunai, Torbavecz, Dócs, Mojzes, Balázs (Csorba 71.), Kürtösi, Horváth, Kis (Sallai 20.), Gudmon
Vezetőedző: Kurucsai Milán
gsz: Csollák (8.), Papp A. (92.), illetve Kovrig (35.,44.)
sárga lap: Papp A. (35.), Nagy Á. (47.) Miklósi (71.), illetve Kis (24.), Balázs (74.), Kürtösi (78.), Mojzes (92.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…