Felnőtt futball

Csólyospálosi túra

megyei,kitl,ronkó SC Hírös-Ép

Vasárnap felnőtt és ifi csapatunk is egy új megye II-es csapathoz, Csólyospálosra látogatott egy erőfelmérőre. A vendégszeretet és a szervezés kitűnő volt, a sportkapcsolatok kiépítése tovább folytatódik és szeretnénk mi is visszahívni ezt a nagyszerű baráti társaságot. 
 
Ificsaptunk 4-1-es sikernek örülhetett, ahol végig mezőnyfölényben játszottak és megérdemelten győztek. A befejezéseken és a támadásvezetéseken van még mit csiszolni, de az összkép és az idegenben lőtt 4 gól önmagáért beszél. Zárta rövidre értékelőjét Ronkó Zsolt vezetőedző.
Csólyospálos FSE - SC HÍRÖS-ÉP 1-4
 
Felnőtt csapatunk egy nagyon szoros mérkőzésen 1-0 arányban kikapott a jobban küzdő és elszántabb hazai csapattól. Az első félidő a biztonsági játéké volt, ami gól néküli mezőnyharcot jelentett. Sajnos a második félidőben nem figyeltünk eléggé és az ellenfél gyakorlatilag egyetlen helyzetét gólra is váltotta. Ezután fel tudtunk pörögni és egyel nagyobb fokozatra kapcsoltunk, de kevés volt az egyenlítéshez.
Csólyospálos FSE - SC HÍRÖS-ÉP 1-0
 
Kitl Zoltán játékos-edző:
Mentálisan még sokat kell javulnunk, időben jött a pofon, hogy tudjuk rendezni a sorokat a Kunszállás elleni vasárnapi bajnokira. A második félidő rendben volt, de nem adhatunk mindig egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek.
 
Vasárnap elindul a 2020/2021-es szezon, a Bács-Kiskun Megyei II. osztály Északi csoportjának 1. fordulójában a Kunszállás SE vendégeként kezdjük a szezont!
 
2020. augusztus 23. vasárnap 17:00 óra
Kunszállás, Sporttelep
Kunszállás SE - SC HÍRÖS-ÉP Egyesület
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…