Felnőtt futball

Városi derbire készülünk!

nagykrisztián,vármegye1,klc SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Rossz forma ide vagy oda a hétvégi kecskeméti rangadóra mindenképpen összedrótozza egyesületünk az összes játékosát. A szezon végeztével kissé elfogyott a lendület, de a KLC elleni "el classicora" 101%-os elszántsággal vágunk bele. Az egészséges rivalizálás keretein belül, de természetesen szeretnénk megnyerni a mérkőzést és bizakodóak vagyunk az eredményt illetően.


Az előző két mérkőzés rövid összefoglalója:


Kalocsa-SC Hírös-ÉP 4-0(0-0)
https://adatbank.mlsz.hu/match/61/1/27416/27/1925153.html

 
Edzői értékelés:
Keretünk még mindig szűkös, 1 cserével utaztunk Kalocsára. Biztonságos védekezésre tettük a fő hangsúlyt, amiből egész jól tudtunk építkezni. Mind ez 60 percig jól működött, amikor a Kalocsa a második helyzetéből, egy szöglet utáni kavarodás után megszerezte a vezetést. Ezután jobban kinyíltunk, ezért további gólokat kaptunk. Van még sok tanulni valónk, készülünk a következő mérkőzésre és próbálunk pontokat szerezni. 
 
 
SC Hírös-ÉP-Tiszakécske 0-7(0-2) 
https://ada1bank.mlsz.hu/match?itemId=1925142&evad=61&szervezet=1&verseny=27416&fordulo=26
 
Edzői értékelés:
Gratulálok a Tiszakécskének, a rendszeresen visszajátszó játékosok nagy erősítést és tágas keretet biztosítanak. Remélem megnyerik a bajnokságot. Magunkról nem sok jót lehet elmondani. Megint hamar hátrányba hoztuk magunkat, ami később csak rosszabb lett, teljesen szétestünk. Kevés lehetőségünk volt a gólszerzésre, de az is szokás szerint kimaradt. A mai 12 fős keret ennyire volt képes, ezt ki kell mondani. Sérülések, eltiltások, egyéb magán jellegű dolgok vagy hozzáállások miatt megfogyatkozott a keretünk. A hátralévő 3 mérkőzésen mindent meg fogunk tenni a tisztes helytállásért. Nyáron rendet kell tenni a keretben, mert sok játékosnak nem a csapat az első, ami ebben az osztályban elvárható lenne. Ez tiszteletlenség a csapattársakkal szemben. Amatőr csapat vagyunk, ezért ezt nem lehet számon kérni, ez jellem kérdés. Csapatunknak még sokat kell tanulni a megye 1-ről, de itt képzeljük el a jövőt és fejlődni fogunk. 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…