Felnőtt futball

Beigazolódott a papírforma

megyei,kovrig

Továbbra is hatékony a támadójátékunk.

A tabella utolsó helyén álló Vasutas SK gárdáját láttuk vendégül ebben a fordulóban és előzetesen mindenki biztos győzelmet vár a Kovrig Ákos csapatától. Ennek megfelelően kezdtük a találkozót, rögtön nyomás alá helyzetük a vendég védelmet, több alkalommal is közel jártunk a gólszerzéshez. Szűk 20 perc után Maczelka révén találtunk be először. Nem telt el újabb kettő perc és Lantos büntetőből duplázta meg az előnyt. A 25. minutumban váratlanul gólt szerzett a vendég együttes, az első lehetőségéből rögtön eredményes volt, megszerezve ezzel első tavaszi találatukat. A félidő hátralévő részében is fölényben játszottunk, de az állás már nem változott az első 45 percben.

A szünet után sem változott a játék képe, és tíz perc után újabb tizenegyest kaptunk, melyet ezúttal Maczelka értékesített. Az új igazolásunk harmadik mérkőzésén már ötödik góljukat szerezték. Ezt követően csordogált a mérkőzés, majd az utolsó negyedórában pörögtek fel újra az események. Előbb Szécsényi révén szereztük meg a negyedik, majd Király révén az ötödik találatot. Egy perccel később Bende megduplázta a saját és csapata góljai számát, kialakítva az 5-2-es végeredményt.

SC Hírös-Ép – Vasutas SK 5-2 (2-1)
SC Hírös-Ép: Simon – Forgó, Kovrig, Maczelka (Borsos 76.), Lantos (Szécsényi 46.), Csordás, Varga (Laczkó 72.), Kövecs (Lóczi 46.), Király, Botos, Horváth T. (Horváth V. 67.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos
Vasutas SK: Szász – Szűcs, Retkes, Páli, Czinege (Patai 70.), Bende, Seres (Fekete 61.), Pálnok, Makai, Oroszi, Abonyi
Vezetőedző: Grósz Gábor
gsz: Maczelka (19., 54.), Lantos (21.), Szécsényi (78.), Király (88.), illetve Bende (25., 89.)

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…