Felnőtt futball

BAJNOKCSAPAT, BAJNOKCSAPAT!!!!!!!

kurucsai,kovrig,megyei

A fülöpházi vendégjáték előtt nagyon egyszerű volt a képlet Balláék előtt, amennyiben ugyanis 90 percnyi játék után legyőzik aktuális riválisukat, akkor kezdődhet az örömünnep. Nem sok esélyt hagytak a hírös városi játékosok arra, hogy más kimenetele legyen a mérkőzésnek, hiszen már az 1. percben betaláltak Kürtösi révén, és az első negyedórában még kétszer. Nagyon egyoldalú volt a mérkőzés, a szünetre négy gólos előnnyel, és annak tudatában vonultak Kurucsai Milán tanítványai, hogy 45 perc választja el őket a bajnoki címtől. Nem is történt csoda, a szünetben meglévő különbség a lefújásig megmaradt. Minden benevezett játékos pályára léphetett, így mindenki kiélvezhette a győzelem ízét. A szurkolókkal pedig az utolsó, Orgovány elleni hazai mérkőzésen közös ünneplés következik.

Fülöpházi SE – SC Hírös-Ép 1-5 (0-4)
Fülöpházi SE: Czingel – Orgoványi, Ivaskó, Görbe (Németh 46.), Fejes, Pető, Kulman, Szombati, Törteli (Király 23.), Gyebnár, Nagy
SC Hírös-Ép: Pelikán (Király 80.) – Kurucsai, Dunai (Márton 75.), Kovrig (Dos Reis Teixeira Norbert C. 75.), Torbavecz, Balla, Dócs, Kürtösi (Szabó 80.), Horváth (Hajda 67.), Sallai (Csorba 72.), Gudmon (Kothencz 80.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
gsz: Gyebnár (83.), illetve Kürtösi (1., 14.), Kovrig (9., 70.), Balla (39.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…