Felnőtt futball

Az idény első tétmérkőzése jön

kovrig,megyei

A tavalyi megye I-es bajnokság bronzérmes csapata, a Kiskunfélegyháza lesz az újjáalakuló SC Hírös-Ép első ellenfele a Magyar Kupában, de ez nem azt jelenti, hogy a kecskeméti gárda feltartott kezekkel fog nekivágni a mérkőzésnek. Nagy feladat előtt áll csapat, hiszen nincs még egy hónapja, hogy elkezdték a felkészülést, emellett 13 új játékossal bővült a keret.

Holnap az első hivatalos mérkőzésen vezetem az SC Hírös-Ép együttesét, és úgy gondolom, hogy jól sikerült a nyári felkészülésünk - mondta Kovrig Ákos. - Ebben az időszakban rengeteg új játékos érkezett, akik nem csak mennyiségben, hanem minőségben is a segítségünkre lesznek a bajnokság során. Nagyon várjuk az első kupameccset, elég komoly erőfelmérő lesz a számunkra. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen erőket képvisel a Kiskunfélegyháza csapata, abszolút az ő vállukat fogja nyomni a teher. Én csak annyit szeretnék kérni a játékosaimtól, hogy felszabadultan, de óriási szívvel, alázattal és fegyelemmel menjenek ki a pályára. Valósítsák meg azokat a technikai és taktikai feladatokat, amivel megbízzuk őket a mérkőzés előtt. Bízom benne, hogy sok néző előtt tudunk egy jó mérkőzést játszani, meglátjuk, hogy mennyire tudjuk megnehezíteni a vendég Kiskunfélegyházának a dolgát.

A mérkőzés augusztus 5-én, szombaton 17 órakor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Nyári új igazolások: Christian Ebala, Lóczi Péter, Marozsi Gábor, Laczkó Dávid, Lantos Henrik, Homola József, Ivaskó Szabolcs, Gyenes Tamás, Márki Bence, Puskás Ferenc, Ámann Krisztián, Botos Attila, Gyebnár János

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak