Felnőtt futball

Az idény első tétmérkőzése jön

kovrig,megyei

A tavalyi megye I-es bajnokság bronzérmes csapata, a Kiskunfélegyháza lesz az újjáalakuló SC Hírös-Ép első ellenfele a Magyar Kupában, de ez nem azt jelenti, hogy a kecskeméti gárda feltartott kezekkel fog nekivágni a mérkőzésnek. Nagy feladat előtt áll csapat, hiszen nincs még egy hónapja, hogy elkezdték a felkészülést, emellett 13 új játékossal bővült a keret.

Holnap az első hivatalos mérkőzésen vezetem az SC Hírös-Ép együttesét, és úgy gondolom, hogy jól sikerült a nyári felkészülésünk - mondta Kovrig Ákos. - Ebben az időszakban rengeteg új játékos érkezett, akik nem csak mennyiségben, hanem minőségben is a segítségünkre lesznek a bajnokság során. Nagyon várjuk az első kupameccset, elég komoly erőfelmérő lesz a számunkra. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen erőket képvisel a Kiskunfélegyháza csapata, abszolút az ő vállukat fogja nyomni a teher. Én csak annyit szeretnék kérni a játékosaimtól, hogy felszabadultan, de óriási szívvel, alázattal és fegyelemmel menjenek ki a pályára. Valósítsák meg azokat a technikai és taktikai feladatokat, amivel megbízzuk őket a mérkőzés előtt. Bízom benne, hogy sok néző előtt tudunk egy jó mérkőzést játszani, meglátjuk, hogy mennyire tudjuk megnehezíteni a vendég Kiskunfélegyházának a dolgát.

A mérkőzés augusztus 5-én, szombaton 17 órakor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Nyári új igazolások: Christian Ebala, Lóczi Péter, Marozsi Gábor, Laczkó Dávid, Lantos Henrik, Homola József, Ivaskó Szabolcs, Gyenes Tamás, Márki Bence, Puskás Ferenc, Ámann Krisztián, Botos Attila, Gyebnár János

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…