Felnőtt futball

Az erősebb csapat jutott tovább

kovrig,megyei

Nagyot harcolt, de végül férfias küzdelemben alulmaradt az SC Hírös-Ép.

Tűző napsütés és hőség, valamint tekintélyes számú néző előtt lépett pályára idei első tétmérkőzésén Kovrig Ákos csapata. Az újonnan kinevezett vezetőedző nehéz feladat előtt állt, hiszen az egy osztállyal feljebb szereplő, előzetesen is jóval esélyesebbnek titulált Kiskunfélegyházi HTK volt ez ellenfél. Az első gólra nem kellett sokat várni, hiszen a vendégek már a 4. percben megzörgették Gyenes hálóját, és a félegyházi drukkerek talán azt hitték, hogy innentől nincs megállás (0-1). Ennek ellenére a 15. percben Marozsi asszisztjából Gyebnár egyenlített, így kezdődhetett minden elölről (1-1). Nem sikerült a hírös városi együttesnek kihúznia a félidő lefújásáig kapott gól nélkül, ugyanis a 37. percben a vendég gárda játékos-edzője, Koncz találata újra vezetéshez juttatta őket (1-2).

A több hiányzóval felálló kecskemétiek tisztességgel harcoltak, de hasonlóan az első játékrészhez hamar érkezett a KHTK gól (1-3). Kétgólos vezetése tudatában nyugodtan futballozhatott a Koncz-legénység. Negyedórával a befejezés előtt megint Gyebnár volt eredményes, azonban egy perccel később újra kettő gól volt a különbség, és a lefújásig még két Medgyesi gól született vendégrészről (2-6). A kiskunfélegyháziak csatára összesen négy gólt szerzett, ezzel döntő érdemei voltak a továbbjutás kiharcolásában.

SC Hírös-Ép – KHTK 2-6 (1-2)
SC Hírös-Ép: Gyenes (Pelikán 62.) – Dunai, Dócs, Torbavecz, Homola (Sallai 67.), Laczkó, Marozsi, Gyebnár, Márki, Ivaskó (Csorba 46.), Kürtösi
KHTK: Jelen – Koncz, Sándor, Medgyesi, Pozsár, Golovics, Valkai, Tóth, Ábel (Marsa 46.), Csurka (Szabó 62.), Lőrincz (Vojtovics 46.)
gsz: Gyebnár (15., 74.), illetve Pozsár (4.), Koncz (37.), Medgyesi( 52., 75., 83., 89.)
sárga lap: - , illetve Pozsár (80.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…