Felnőtt futball

A KLC nyerte a városi derbit

kovrig,kemenes,megyei

Hét gólt kapott saját pályáján az SC Hírös-Ép.

Komoly létszámú nézősereg előtt kezdődött meg a találkozó, amelyre a vendégek egy hónapnyi nyeretlenségből, míg a hazaiak egy idegenben aratott kötelező győzelemből érkeztek. Aki kicsit késve érkezett, rögtön le is maradt az első gólról, miután az első minutumban Horváth révén magához ragadta a vezetést a KLC (0-1). Tíz percig örülhettek csak, mert Visinka egyenlített (1-1), azonban egy újabb negyedóra elteltével Szűcs, valamint Horváth második góljával kettővel meglépett Bende Csaba együttese (1-3). Az eseménydús félidő végén még volt egy csattanó, hiszen Lantos a 45. percben egyre csökkentette a hátrányt (2-3). A második játékrész elején Kovrigék legeredményesebb játékosa egyenlíthetett is volna, azonban a csapata javára megítélt tizenegyest elhibázta. A futball törvényszerűsége szerint az ellenfél büntetett, azonban nem is csak egyszer, hanem három gólt szereztek zsinórban. A védelem hibát hibára halmozott, a fiatalos lendület egyértelműen a KLC oldalára billentette a mérleg nyelvét, és az elért gólokon kívül több tiszta helyzetet is elpuskáztak. A vége négy gólos vendégsiker lett, amely a látottak alapján teljesen megérdemelt.

SC Hírös-Ép – Kecskeméti LC KTE SI 3-7 (2-3)
SC Hírös-Ép: Rácz – Lóczi, Visinka, Kovrig (Tóth 64.), Dócs, Stein (Borsos 73.), Katona (Sallai 66.), Laczkó, Lantos, Horváth (Puskás 87.), Molnár
Vezetőedző: Kovrig Ákos
Kecskeméti LC KTE SI: Kormos – Csordás, Kelő, Garaci (Kovács 77.), Horváth (Péntek 77.), Szűcs (Pálnok 87.), Sallai (Bakos 57.), Dinnyés, Zsoldos, Major (Nagy R. 87.), Nagy T.
gsz: Visinka (11.) Lantos (45., 81.), illetve Horváth (1., 25.) Major (63., 83.), Szűcs (16.) Visinka (öngól 73.) Zsoldos (76.)
sárga lap: Horváth (40.), Visinka (55.), illetve Szűcs (24.), Horváth (33.), Zsoldos (76.)

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…