Felnőtt futball

A Helvécia sem jelentett akadályt

kovrig,megyei

Továbbra is őrizzük a második pozíciót.

Egyértelmű esélyesként léptünk pályára ebben a fordulóban is a Megyei II. osztály Északi-csoportjában. Ahhoz a Helvéciához utaztunk, akik az utolsó bentmaradó helyet foglalták el a tabellán a mérkőzés előtt. Ezzel szemben Kovrig Ákos fiai mindenképpen folytatni akarták nagyszerű tavaszi produkciójukat és tartani előkelő helyezésüket.

Szinte azonnal a kezdés után megszerezte Tóth Roland révén a vezetést a hírös városi egylet számára és megadta az alaphangot. Nemcsak mezőnyből, hanem pontrúgásból is veszélyeztettek a vendégek és Csordás a 20. percben egy, a javára megítélt szabadrúgást tekert be a kapuba. Amikor öt perccel később Tóth Roland duplázott, eldőlni látszott a találkozó, Még a szünet előtt növelhette volna előnyét az SC Hírös-Ép, azonban Lantos büntetőből csak kapufáig jutott. A szünet után folytatódott a kecskeméti henger. Hét perc leforgása alatt Maczelka is duplázott, míg a hazaik is kihagytak egy tizenegyest. A hajrában Lantos révén szerezte meg a hatodik gólt a kecskeméti csapat és aratott sima győzelmet. Még két forduló van hátra és nagyon jó helyzetből indulunk az ezüstéremért folyó párharcban. Folytatás hazai környezetben a Hetényegyháza ellen.

Helvéciai SE – SC Hírös-Ép 0-6 (0-3)
Helvéciai SE: Szabó – Vágó (Balasi 60.), Szemerédi, Szőllősi, Tamás, Dunai (Terecskei 46.), Csorba, Homoki-Szabó (Csík 60.), Rékasy, Halasi (Wollár 75.), Börönde
SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig(Lóczi 58.), Torbavecz, Maczelka, Lantos, Csordás, Kövecs, Tóth (Varga 75.), Király, Botos (Horváth 65.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: - illetve Tóth (2., 25.), Csordás (20.), Maczelka (50., 57.), Lantos (81.)
sárga lap: - , illetve -

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…