Felnőtt futball

Sikerével a második helyen telel az SC Hírös-Ép

Hiába kezdett jól és agresszívan a hazai együttes, az SC Hírös-Ép az első félidő felére eldöntötte a 3 pont sorsát. A jó helyzetkihasználásának köszönhetően rövid idő alatt háromszor is betaláltak a kecskemétiek. Csorba kezdte a gólgyártást a 10. percben, majd a 18. percben Dos Reis Teixeira N. Carlos is betalált, és amikor pár perccel később Csorba duplázott, egyértelművé vált, hogy hírös városiak győzelemmel térnek majd haza a naptári év utolsó bajnokijáról (0-3). Az eredmény az első félidő végéig nem változott.


A második játékrész a három gólos előny birtokában váltakozó mezőnyjátékkal telt el. Egyedüli említésre méltó esemény a 80. percben Torbavecz által lőtt gól, amely egy formás támadás végén született. A szezon utolsó találkozóján a Kurucsai legénység magabiztos sikerével feltette eddigi szereplésére a koronát, mivel a listavezető mögött csupán egy ponttal lemaradva a második helyen fejezte a bajnokság őszi idényt, és továbbra harcban áll a bajnoki cím megszerzéséért.


Ballószög KSE – SC Hírös-Ép 0-4 (0-3)
Ballószög KSE: Kocsis – Nyúl (Tóth 83.), Kothencz, Hortobágyi, Varga (Lécz 66.), Sipos (Ujvári 46.), Fűz, Kiss (Csató 66.), Szalai (83. Dankó), Zsíros (Farkas 78.), Ábri (Orbán 46.)
SC Hírös-Ép: Pelikán – Hajda Á., Marton, Kis, Gudmon (Keresztes 83.), Visinka, Hajda T., Torbavecz, Horváth (Szabó 87.), Csorba (Kökény 80.), Dos Reis Teixeira N. Carlos (Kurucsai 63.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
gsz: Csorba (10., 21.), Dos Reis Teixeira N. Carlos (18.), Torbavecz (80.)
sárga lap: Sipos (45.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…