Felnőtt futball

Érvényesült a papírforma

A vendéggárda mindössze 10 játékossal érkezett a mérkőzésre, így az előzetesen amúgy is esélyesebbnek vélt hazaiak előtt egy könnyedebb találkozó várt. Ennek megfelelően határozottan kezdett az SC Hírös-Ép csapata, és gyakorlatilag bő negyedóra leforgása alatt eldöntötte a három pont sorsát. 20 perc után már 3-0 volt az állás, a lényegi kérdések eddigre el is dőltek, és bár újabb gól a félidőig nem esett, érezni lehetett, hogy nem ez marad a végeredmény. A második játékrész elején újfent rövid idő, mindösszesen 10 perc alatt szerzett újabb két találatot a hazai alakulat, és végül 8 gólig meg sem álltak. A vendégek tisztességgel küzdöttek, és a 81. percben meg is szerezték bár becsületgóljukat, de ezen a mérkőzésen egyértelmű volt, hogy emberfölény ide vagy oda, melyik a jobb csapat, és ezt a vendéglátók érvényre is juttatták.

 

SC Hírös-Ép – Fülöpházi SE 8-1 (3-0)
SC Hírös-Ép: Csik – Hajda Á. (Lakatos 78.), Marton, Kis (Kurucsai 71.), Gudmon, Dunai, Hajda T., Torbavecz, Kökény (Szabó 46.), Csorba (Pelikán 60.), Dos Reis Teixeira N. Carlos (Kertész 71.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Fülöpházi SE: Czingel – Kulman, Molnár, Törteli, Fejes, Németh, András, Gogolák, Sallai, Polgár
gsz: Torbavecz (5.), Csorba (10.,55.), Molnár (19. öngól), Dos Reis Teixeira N. Carlos (47.), Pelikán (73.), Kurucsai (75.,77.), illetve Sallai (81.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak