Felnőtt futball

Érvényesült a papírforma

A vendéggárda mindössze 10 játékossal érkezett a mérkőzésre, így az előzetesen amúgy is esélyesebbnek vélt hazaiak előtt egy könnyedebb találkozó várt. Ennek megfelelően határozottan kezdett az SC Hírös-Ép csapata, és gyakorlatilag bő negyedóra leforgása alatt eldöntötte a három pont sorsát. 20 perc után már 3-0 volt az állás, a lényegi kérdések eddigre el is dőltek, és bár újabb gól a félidőig nem esett, érezni lehetett, hogy nem ez marad a végeredmény. A második játékrész elején újfent rövid idő, mindösszesen 10 perc alatt szerzett újabb két találatot a hazai alakulat, és végül 8 gólig meg sem álltak. A vendégek tisztességgel küzdöttek, és a 81. percben meg is szerezték bár becsületgóljukat, de ezen a mérkőzésen egyértelmű volt, hogy emberfölény ide vagy oda, melyik a jobb csapat, és ezt a vendéglátók érvényre is juttatták.

 

SC Hírös-Ép – Fülöpházi SE 8-1 (3-0)
SC Hírös-Ép: Csik – Hajda Á. (Lakatos 78.), Marton, Kis (Kurucsai 71.), Gudmon, Dunai, Hajda T., Torbavecz, Kökény (Szabó 46.), Csorba (Pelikán 60.), Dos Reis Teixeira N. Carlos (Kertész 71.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Fülöpházi SE: Czingel – Kulman, Molnár, Törteli, Fejes, Németh, András, Gogolák, Sallai, Polgár
gsz: Torbavecz (5.), Csorba (10.,55.), Molnár (19. öngól), Dos Reis Teixeira N. Carlos (47.), Pelikán (73.), Kurucsai (75.,77.), illetve Sallai (81.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…