Felnőtt futball

Otthonában aratott elsöprő győzelmet az SC Hírös-Ép

Már a mérkőzés 9. percében megszületett az első hazai találat Szabó révén (1-0), majd kis idő múlva Torbavecz került lövőhelyzetbe, amit biztos lábbal értékesített (2-0). A dunaegyházi csapatnak erőtlen próbálkozásai voltak, amit könnyű szerrel hárított a kecskeméti védelem. Az első félidő hátralévő részében tovább folytatódott a gólgyártás, Szabó duplázott, Carlos régóta várt góljának örülhetett a hazai publikum, és az utolsó percben pedig Csorba találatával alakult ki az 5-0-s félidei eredmény.
A második játékrészben a hírös városiak az edzőjük pályára lépésével még nyomasztóbbá tették fölényüket. Kurucsai legénységét tanári módon irányította, amelyet két saját találatával is fűszerezte. Az egyesület elnöke, Kertész Zoltán egy gólpasszal, majd a 89. percben lőtt góllal járult hozzá a kétszámjegyű győzelemhez (10-0). A vendég együttes az esélytelenek nyugalmával végig sportszerű magatartást tanúsított, erre a legjobb bizonyíték, hogy a mérkőzés ideje alatt a játékvezetőnek egy lapot sem kellett felmutatnia.


SC Hírös-Ép – Dunaegyháza DSE 10-0 (5-0)
SC Hírös-Ép: Csik – Horváth, Szabó (Lakatos 75.), Arató, Gudmon, Dunai, Hajda, Torbavecz (Kis 46.), Kökény (Kertész 60.), Csorba (Kurucsai 60.), Dos Reis Teixeira N. Carlos (Baksa 46.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Dunaegyháza DSE: Domján – Bengő, Horváth, Korsós, László, Martinkovics, Náhlich, Pulai, Sebestyén, Szilágyi
gsz: Szabó (9., 33.), Torbavecz (14.), Dos Reis Teixeira N. Carlos (31.), Csorba (44.), Horváth (50.) Kurucsai (65.,82.), Baksa (76.), Kertész (89.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak