Felnőtt futball

Otthonában aratott elsöprő győzelmet az SC Hírös-Ép

Már a mérkőzés 9. percében megszületett az első hazai találat Szabó révén (1-0), majd kis idő múlva Torbavecz került lövőhelyzetbe, amit biztos lábbal értékesített (2-0). A dunaegyházi csapatnak erőtlen próbálkozásai voltak, amit könnyű szerrel hárított a kecskeméti védelem. Az első félidő hátralévő részében tovább folytatódott a gólgyártás, Szabó duplázott, Carlos régóta várt góljának örülhetett a hazai publikum, és az utolsó percben pedig Csorba találatával alakult ki az 5-0-s félidei eredmény.
A második játékrészben a hírös városiak az edzőjük pályára lépésével még nyomasztóbbá tették fölényüket. Kurucsai legénységét tanári módon irányította, amelyet két saját találatával is fűszerezte. Az egyesület elnöke, Kertész Zoltán egy gólpasszal, majd a 89. percben lőtt góllal járult hozzá a kétszámjegyű győzelemhez (10-0). A vendég együttes az esélytelenek nyugalmával végig sportszerű magatartást tanúsított, erre a legjobb bizonyíték, hogy a mérkőzés ideje alatt a játékvezetőnek egy lapot sem kellett felmutatnia.


SC Hírös-Ép – Dunaegyháza DSE 10-0 (5-0)
SC Hírös-Ép: Csik – Horváth, Szabó (Lakatos 75.), Arató, Gudmon, Dunai, Hajda, Torbavecz (Kis 46.), Kökény (Kertész 60.), Csorba (Kurucsai 60.), Dos Reis Teixeira N. Carlos (Baksa 46.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Dunaegyháza DSE: Domján – Bengő, Horváth, Korsós, László, Martinkovics, Náhlich, Pulai, Sebestyén, Szilágyi
gsz: Szabó (9., 33.), Torbavecz (14.), Dos Reis Teixeira N. Carlos (31.), Csorba (44.), Horváth (50.) Kurucsai (65.,82.), Baksa (76.), Kertész (89.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…