Felnőtt futball

Pontokat veszített otthonában az SC Hírös-Ép gárdája

A mérkőzés első percétől kezdve jelentős mezőnyfölényben játszott a SC Hírös-Ép gárdája, de a ladánybenei kapu előtt elfogyott a lendület. Egymást követték a hazai támadások, ám gólhelyzetig pontatlan utolsó passzok miatt nem jutottak. Az egyetlen góllal kecsegtető helyzetnél Csorba ellen szabálytalanságot követtek el, emiatt a játékvezető jogos büntetőt ítélt a kecskemétiek javára. Hajda Ádám rosszul helyezett lövését a vendégek hálóőre könnyedén hárította, így 0-0-s első félidei eredménnyel vonultak az öltözőbe a csapatok.

A szünet után lényegesen jobb támadójátékot produkáltak Kurucsai tanítványai, de a bejezéseket még mindig nem sikerült gólra váltaniuk. A ladánybeneiek szórványos akciói egyikének a végén komoly védelmi hiba segítségével ziccerbe került támadójuk, és ezzel a 78. percben megszerezte együttesének vezető gólját (0-1). A hazaiakat felpaprikázta a váratlanul kapott találat, és újult erővel rohamozták a vendégek kapuját. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a 85. percen Arató révén egyenlíteni tudott a hazai gárda (1-1). A hátralévő időben akár a győzelemre is lehetett volna esélye a hírös városiaknak, de a maradék játékidőben sem tudták értékesíteni az adódó lehetőségeiket.


Kurucsai Milán: Sajnos a támadójátékunk nem volt elég hatékony, ezért nem tudtuk megnyerni a mérkőzést. Egyébként a játék képe hasonlított az eddigiekhez, nagy fölényben játszottunk és rengeteg gólhelyzetünk volt, de az ellenfél fegyelmezetten játszott, és ezzel sikerült is pontot rabolniuk tőlünk.

 

SC Hírös-Ép – Ladánybenei LC 1-1 (0-0)
SC Hírös-Ép: Csik – Horváth, Balla, Hajda Á., Hajda T., Dunai, Torbavecz, Szabó (Török 52.), Kis, Dos Reis T. Carlos, Csorba (Arató 76.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Ladánybenei LC: Juhász – Horváth, Fodor, Németh, Tóth (Dóra 46.), Pető, Koller, Szeleczki, Botos, Beke (Ordasi 31.), Berta (Czanik 52.)
Vezetőedző:-
gsz: Arató (85.), illetve Botos (78.)
sárga lap: Dunai (90.), Kis (36.), illetve Németh (89.), Tóth (83.), Pető (90.), Koller (37.), Szeleczki (45.)


A csapat a következő mérkőzését október 2-án (vasárnap) 15:00 órai kezdéssel a Helvéciai VSE vendégeként játssza.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…