Felnőtt futball

Továbbra is menetel az SC Hírös-Ép

Családias hangulatban, a játékvezetői hármasból két hölggyel futottak ki az SC Hírös-Ép focistái az ágasegyházi csapattal együtt a futballpályára. A kezdő sípszót követően nem sokkal meg is született az első kecskeméti gól, Visinka 25 méteres bombalövéssel vette be a hazaiak kapuját (0-1). A második és a harmadik találat formás hírös városi támadás eredményeként került a vendégcsapat hálójába, Csorba majd Telek jóvoltából (0-3). A gólok sorát Visinka folytatta fejjel és lábbal is növelte az SC Hírös-Ép előnyét, méghozzá 3 pernyi játékidő alatt, és ezzel be is állította a 0-5-ös első félidei eredményt.


A második játékrészben a vendégcsapat rutinos játékosa, Visinka tovább menetelt, fejesgóljával az 52. percben 0-6-ra módosult az állás. Az ágasegyháziak az 57. percben jogos büntetőből szerezték meg az első találatukat, melyre Kurucsai tanítványai, Baksa révén gyorsan választ is adtak (1-7). A mérkőzés 79. percében csereként állt be az SC Hírös-Ép elnöke, Kertész Zoltán, aki a napokban töltötte be 56 életévét. Élete első nagypályás találkozóján vett részt, méghozzá saját egyesületének színeiben. Az Ágasegyháza együttese az utolsó percben találatot szerzett, de ez már nem sokban befolyásolta a 3 pont sorsát, 90 pernyi játék után 2-7-es kecskeméti győzelem született.


Ágasegyháza SE – SC Hírös-Ép 2-7 (0-5)
Ágasegyháza SE: Laczi – Dodan Constantin Petre (Bátyai 72.), Lévai Zs., Lévai M., Sárosi, Iványi (Kamasz 23.), Filus, Horváth, Magyar, Gy. Balog (mikó 46.), Szabó (Gyenes 63.)
Sc-Hírös-Ép: Csik – Horváth (Kertész 79.), Hajda Á. (Keresztes 72.), Marton, Hajda T. (Kökény 88.), Dunai, Visinka, Török (Balla 46.), Kis, Telek (Baksa 46.), Csorba (Lakatos 84.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
gsz: Dodan Constantin Petre (57.), Magyar (90.), illetve Visinka (3., 29., 32., 52.), Csorba (10.), Telek (14.), Baksa (59.)
sárga lap: - , illetve Horváth (57.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…