Felnőtt futball

Fiesta hangulat és Hírös-Ép siker

Magabiztos győzelmet aratott az SC Hírös-Ép csapata szombaton hazai pályán. A Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Bajnokság III. osztályának Északi csoportjában szereplő kecskeméti egylet első hazai meccsére a rendezők ingyenes belépővel és friss pörkölttel várták a kilátogatókat, akik érkeztek is szép számmal. Az időjárás is kegyes volt a csapatokhoz, tehát minden adott volt egy jó meccshez.
Kurucsai tanítványai rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést és gyakorlatilag 10 perc alatt eldöntötték a három pont sorsát. Az 1. percben Török Mihály, a 10. percben pedig Dos Reis Teixeira Carlos talált a vendégek hálójába. A apostagiak ezután stabilizálták a játékukat, azonban amikor bő fél óra elteltével Visinka is betalált a kecskeméti oldalon, a három pont sorsa eldőlt. A hátralévő időben jó iramú mérkőzést játszott a két csapat, azonban újabb gól nem született. A hírős városi gárda meggyőző játékkal húzta be a három pontot, és ezzel hozzájárul a kilátogató nézők szórakoztatásához és a jó hangulatához.

 

Sc Hírös Ép – Apostag KSE 3-0 (3-0)
SC Hírös-Ép: Pelikán – Horváth, Márton, Visinka, Hajda, Dunai, Kis (Kislőrincz 77.), Torbavecz, Török (Baksa 67.), Csorba, Dos Reis T. Carlos (Kurucsai 72.)
játékos-edző: Kurucsai Milán
Apostag KSE: Boldizsár – Pap, Szement, Gulicska (Bocs 12.), Papp, Huszárik, Nagy Teiller 46.), Tóth, Subi, Csollák, Farkas (Rácz 85.)
vezetőedző: Tolnai János
gsz: Török (1.), Dos Reis T. Carlos (10.), Visinka (32.)
sárga lap: Török (40.), Márton (48.), Torbavecz (58.), illetve Bocs (31.), Szement (62), Boldizsár (73.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak