Felnőtt futball

1 pont Tiszaalpárról

megyei,kitl SC Hírös-Ép

Szombaton megye II-es csapatunk Tiszalpáron vendégszerepelt, ám az előzetesen várt siker ezúttal elmaradt. Az első félidőt gyengébben kezdte Kitl Zoltán csapata, amely az eredményen is megmutatkozott, 1-0-val vonultak félidőre a csapatok. A második játékrészben sikerült felpörgetni a csapatot, melynek köszönhetően 3 perc alatt megfordítottuk a találkozót. Azonban a végjátékban egy pillanatra kihagyott a figyelem és a hazaiaknak sikerült a pontmentés.

Kitl Zoltán így értékelte a találkozót 

,,Sajnos nem ez volt a forgatókönyv a fejemben, az eredeti felállást és kezdő csapatot is át kellett variálnom a sok sérülés és betegség miatt. Csalódott vagyok az eredményt illetően, ugyanis a győzelem volt a cél, viszont, ha reálisan nézem, volt egy nagyon gyenge első félidőnk és egy megfelelő második félidei játékunk. Ahhoz, hogy szerencsénk is legyen, még többet kell tennünk a győzelemért, az utolsó percben kapott gól nagyon demoralizáló, ez már másodjára fordul elő, mentálisan erősebbnek kell lennünk. Szerencsére a bajnokság nem egy hétvégén dől el, a minimális elvárás a vereség elkerülése volt. Talán hamarabb kellett volna belenyúlnom a meccsbe, mind a felállást, mind a cseréket illetően, de utólag már nem kesergek ezen. A következő mérkőzésünk a Kerekegyháza csapata ellen lesz, el kell kerülnünk a ki nem kényszerített hibákat, és újra ott lehetünk a dobogón."
 
Tiszaalpár SE - SC HÍRÖS-ÉP 2-2 (1-0)
 
Összeállítás: Hajnal – Kiss, Sudár (43.), Lantos, Nemesvári, Forgó, Kövecs (89.), Rékasy (59.), Háry, Kecskés (59.), Horváth
Cserék: Pusztai, Kitl (59.), Sallai (59.), Laczkó (89.), Farkas (43.), Ronkó
Edző: Kitl Zoltán
Gólszerzők: Sallai (65.), Kitl (68.)
 

Következő mérkőzés

Bács-Kiskun megyei II. osztály Észak, 7. forduló
2020.10.04. szombat 15:00 óra, Kecskemét
SC HÍRÖS-ÉP - Kerekegyházi SE II.
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…