Felnőtt futball

Új "pszichológusa" van a csapatnak

kovrig,megyei

Újabb taggal bővül az SC Hírös-Ép együttese.

„Sziasztok. Osama Haroon vagyok,20 éves, eredetileg Irakból származom, de Angliában és Jordániában nőttem fel. Csak 9 éves voltam mikor focizni kezdtem egy Purley nevű kis városban, mely London mellett található. Majd kicsit később visszamentem Jordániába, ahol ifi csapatokban folytattam a futballozást. Velük azaz másnéven az Al-ahli nevű csapattal 3 Gothia kupán is sikerült részt vennünk és igen jól teljesítenünk, ezek Svédországban kerültek megrendezésre.

Nem sokkal később egy nagyjából NB 3-as szintű csapatban játszottam szintén Svédországban 6 hónapot, viszont ilyenkor is még nagyon fiatal voltam, csupán 14 éves. Tehát ez rendkívül sokat jelentett nekem, ezáltan nagyon sok tapasztalatot is sikerült gyűjtenem azalatt a fél év alatt. Jött az újabb váltás, visszamentem Jordániába, és az úgy nevezett Al-shabab B csapatának játékosa lettem. Sajnos volt egy balesetem, ami miatt nem tudtam folytatni a focizást, és egy időre teljesen abba kellett hagynom.

Ezután költöztem Magyarországra, azon belül Budapestre és itt folytattam tanulmányaimat. Jelenleg harmad éves tanuló vagyok az ELTE pszichológia karán. Ezzel egyidőben próbáltam sokat edzeni konditeremben és focizni is, hol egyedül, hol kis csapatokkal itt Budapesten, hogy szép lassan vissza tudjak menni focizni, de egyik sem nyerte el különösebben a tetszésemet.

Most hogy az SC Hírös-Ép tagjává váltam bízom benne, hogy kitartással és sok edzéssel, újra a régi önmagam lehetek és minden erőmmel azon leszek, hogy még annál is jobban teljesítsek. A legfontosabbnak most azt tartom, hogy sikerüljön beilleszkednem a csapatban, mint ember és játékos egyaránt. Remélem a csapat eredményeit közösen még jobbá tudjuk tenni idővel, illetve másrészről hiszek abban, hogy egyszer minden megtérül és a bele adott energia meghozza az eredményt.

Végül utolsó gondolatként, megosztanám veletek az egyik álmomat is. Egész kiskorom óta arra vágyom, hogy egyszer országomat jó színekben tüntessem fel és büszkék legyenek rám. Mint Iraki úgy vélem rengeteg lehetőség tárul elém, hogy jobb és jobb legyek és hogy az országom boldog és büszke legyen, mert mi egy olyan nemzet vagyunk, akik minden apró tettet és fejlődést nagyra értékelnek!”

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…