Terbe Botond az ,,Év Sportolója"

SC Hírös-Ép

Kecskeméten szombat este rendezték meg a XXII. Sportbált, melyen az Év Sportolóit 16 kategóriában díjazták.

Gratulálunk minden győztesnek, ám számunkra mégis a legkedvesebb, hogy a 2016/2017-es bajnoki szezon és a 2017-es versenyévadban elért eredményei alapján az ,,Év csapatsportág utánpótlás fiú” kategória győztese, korábbi kiválóságunk Terbe Botond.

Botondot a díjátadó után kérdeztük:

Először is, mikor tudtad meg, hogy díjazott leszel?

,,Őszinte leszek, nem tudtam, hogy díjazott leszek, csak mondták, hogy jöjjek el. Itt már gondoltam, hogy lesz valami.”

Mikor részesültél utoljára egyéni elismerésben?

,,Hú, jó kérdés, nem is tudom. Az biztos, hogy amikor év játékosa lettem a Hírös-Ép-ben 2011-ben. Utána ugye véget ért a sok tornás időszak, talán egy Vasas tornán lettem Legjobb védő, az lehet az utolsó. De ilyen nagy még nem volt.”

Milyen érzés kapni egy ekkora városi elismerést?

,,Természetesen rendkívül örömteli, nagyon jó érzés töltött el mikor kimondták a nevemet és több száz ember tapsolt nekem. Hatalmas megtiszteltetés egy ilyen díjban részesülni.”

Ez az elismerés is bizonyítéka annak, hogy Te egy magasabb szintet képviselsz csapataidban és az adott bajnokságokban egyaránt. Mikor várható, hogy karrieredben a következő szintre lépsz?

,,Most az elsődleges cél, hogy jelenlegi klubommal megnyerjük a bajnokságot, majd az osztályozó során kiharcoljuk az NB3-as tagságot. Hogy ennél nagyobb lépés mikor következik be a karrieremben az a jövő zenéje, de bízom benne hamarosan.”

Mikor láthatunk újra címeres mezben játszani?

,,Azt még nem tudom idén milyen összetartások lesznek. Jövőre lesz U19-es Európa-bajnokság, bízom benne, hogy részese tudok majd lenni.”

Gratulálunk Botondnak és további sok sikert kívánunk!

Hajrá Hírös-Ép!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Elhunyt Nagy Zsolt


Mély megrendüléssel értesültünk egyesületünk kiváló…