SC HÍRÖS-ÉP Családi nap!

SC Hírös-Ép

A hétvégén sikerült megszerveznünk az első SC HÍRÖS-ÉP Családi napot a Műkertvárosi sportcentrumban.
 
Az U6-os korosztályunktól a felnőtt csapat tagjain át, egészen az Elnök Úrig, mindenki képviseltette magát ezen a hangulatos eseményen. Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, így az összes programot meg tudtuk valósítani.
 
A szoros menetrendet 9:00-kor egy megnyitóval kezdte Kertész Zoltán, az egyesület elnöke, ahol egy nagyszerű hírt tudott megosztani a HÍRÖS-ÉP családdal.  Egy új taggal bővült a stábunk Patvaros Zsolt személyében, aki a technikai vezetője lett egyesületünknek.
 
A korosztályos szülők külön főztek, egy pörkölt főző verseny keretein belül, a gyerekeknek az edzők különböző akadálypályákat állítottak fel, majd kezdődött a szülő-gyerek foci. Ezt követte a szülő-edző foci, amelyből az edzők jöttek ki győztesen, a torna nem hivatalos gólkirálya pedig Kertész Zoltán lett.  A lábtenisz, „foot csocsó”, „foot billiárd” és a teqball pályáink is nagy népszerűségnek örvendtek, remek hangulatú összecsapásokat láthattunk.
 
Összességében egy hangulatos és élményekben gazdag családi napon vagyunk túl, amiről rengeteg pozitív visszacsatolást kaptunk.
Nagyon szépen köszönjük a szülőknek az áldozatos munkájukat, kitartásukat és segítségüket!
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Elhunyt Nagy Zsolt


Mély megrendüléssel értesültünk egyesületünk kiváló…