Átadásra került az új sportpályánk a jó hangulatú Családi Napunk keretein belül

csaladinap,palyaavatas,majuselseje SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Az SC HÍRÖS-ÉP Egyesület, alapításának 28. évét ünnepelte 2022.május elsején.
Ennek aprobójából Egyesületünk Családi Napot szervezett és az új speciális borítású, kézilabda méretű pályánk is átadásra került.
Volt mit ünnepelni ezen a napon, hiszen a Munka Ünnepe és az Anyák Napja is vasárnapra esett.

A rendezvényünk 9 órakor nyitotta meg kapuit, a korosztályok szakácsfeleősei, pedig nyomban neki is láttak az előkészületeknek, hogy a tervezetteknek megfelelően időben elkészülhessenek az ételek. A már megszokott módon, idén is főzőversenyt hirdettünk a korosztályok között.
A gyerekeknek pályákat állítottunk fel, hogy a focié lehessen a főszerep, így egész nap rúghatták a labdát egymás között, barátaikkal, családtagjaikkal.

Közel 200 ember látogatott ki hozzánk és senki sem maradt éhesen, hiszen nagyszerű szakácsaink voltak erre a napra. Az ebédről a Karcagi Birkafőző Egyesületből Kardos Attila gondoskodott, akinek ezúton is köszönjük a nagyszerű pörköltet. A díszvendégeket, a megye II-es, III-as és ifista labdarúgókat ő látta el a legfinomabb falatokkal.
A főzőversenyt az U6-os korosztály nyerte, amiért járt is az aranyérem a nap végén!

A pályaavató ünnepségen Kertész Zoltán Elnök Úr mondott beszédet, valamint köszöntötte anyák napja alkalmából a 88. születésnapját hétfőn ünneplő anyukáját. Losonczy László, a Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun megyei Igazgatója is üdvzözölte a vendégeket és segítkezett a szalag átvágásában, amelyből ígény szerint mindenki kaphatott egy darabot emlékbe.

Később idén is megmérkőzhettek a a szülők az edzői gárdával, illetve a megye II-es felnőtt csapatunk is megmérethette magát ellenük. Az eredmény itt természetesen mellékes, a hangulatra viszont nem lehetett panasz az egész nap folyamán.
A kiélezett lábteniszcsaták a nagy meleg ellenére is szünet nélkül zajlottak az új pályán.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki kilátogatott és együtt ünepelt velünk, különösen a gyerekeknek és szüleiknek.
Összeségében, a szombati honvéd meccs és a családi nap után is elmondható, hogy egy remek közösségünk van, ahol jó együtt lenni!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Elhunyt Nagy Zsolt


Mély megrendüléssel értesültünk egyesületünk kiváló…