Népszerűek voltak a nyári táborok

SC Hírös-Ép

2020 nyarán Egyesületünk 4 tábort rendezett két hetes periódusonként. Átlagosan minden táborban 30 gyereket tudtunk foglalkoztatni, ezúton is köszönjük a szülőknek, gyerekeknek, egyesületi kollégáknak a 4 tábor előkészületeiben, lezajlásában tett erőfeszítéseikért. A táboroknak a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum adott otthont, ahol a gyermekek számára élő füves és műfüves focipálya állt rendelkezésükre, ezek mellett csocsó, ping-pong, teqball, lábtenisz és élő billiárd sportokat tudtak kipróbálni a gyereknek. Igyekeztünk olyan programokat biztosítani, melyek élményt biztosítottak a gyermekeknek. A táborban részt vevők egészen 5 éves kortól 13 éves korig képviselték korosztályukat. Ez utat biztosított nekik szocializálódni egy olyan közegben, ahol idősebbek is vannak, akikre felnézhetnek, illetve az idősebbeknek jobban oda kellett figyelniük a fiatalabbakra, mellyel a kisebbekkel való törődésüket tudták kamatoztatni. 
 
Célunk az volt, hogy gyermekeink érezzék jól magukat, illetve önfeledten tudják labdarúgói képességeiket fejleszteni. A programok ideje alatt jókedv és a vidám szórakozás volt jellemző. Szakmailag kiválóan felkészült stábunk a gyermekek számára változatos, és a fejlődésük szempontjából kifejezetten hasznos, korosztályspecifikus programokat állított össze, melyek fókuszában a gyerekek személyiségének fejlődése állt.
 
A harmadik tábor egyik napján a gyermekeknek lehetőségük volt találkozni, beszélgetni, focizni, aláírást kérni magas osztályban futballozó játékostól, futsal válogatottól és utánpótlás válogatottól, akik a futsal első osztályban szereplő Scoregoal játékosai. Ezúton köszönjük nekik, hogy elfogadták a meghívásunkat és jelenlétükkel szebbé tették néhány gyermek napját.
 
A tábor ideje alatt a következő képességeket tudták fejleszteni a gyermekek:
• Egymás iránti felelősségérzet erősítése
• Mozgásfejlesztés
• Egészségfejlesztés
• Közösségi szellem fejlesztése
• Kreativitás, önkifejezés erősítése
• Társas kompetenciák, empátia erősítése, kapcsolatteremtő képesség fejlesztése
• Összetartás és együttműködés erősítése
• Problémamegoldó készség fejlesztése
• Labdarúgói képességek fejlesztése
 
Minden tábor végén kihirdettük a hét bajnokág, mellyel igyekeztünk a legjobban viselkedő, legaktívabb, legsegítőkészebb gyermekek kiválasztására. Ezek alapján a következő játékosokat tudtuk díjazni:
 
1. tábor: Fricz Pál (2010)
2. tábor: Czibók Dávid (2011)
3. tábor: Marte Miron (2012)
4. tábor: Lévai Áron (2013)
 
Köszönjük mindenkinek a részvételt, találkozunk jövő nyáron!
 

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Elhunyt Nagy Zsolt


Mély megrendüléssel értesültünk egyesületünk kiváló…