Közlemény a koronavírus kapcsán!

SC Hírös-Ép

A tegnapi napon Magyarország Kormánya és a Magyar Labdarúgó Szövetség egyaránt közleményben közölte a koronavírus elterjedésének megelőzése kapcsán hozott rendelkezéseit.  Ezek természetesen iránymutatásként szolgálnak Egyesületünk számára is. 
 
Ennek értelmében az SC HÍRÖS-ÉP Egyesület is bevezet néhány óvintézkedést, melyek a mai naptól (2020. március 12.) visszavonásig érvényesek!
 

Figyeljünk egészségünkre!

Kérünk mindenkit, hogy beteg gyermekét ne hozza edzésre. Kisseb megfázás esetén is maradjon otthon, ne jöjjön közösségbe a gyermek. Fokozottan figyeljünk az immunrendszer erősítésére a szükséges vitaminok, immunerősítők alkalmazása javasolt.
 

Figyeljünk oda a higiéniára!

Kiemelten fontos, hogy a higiéniára, fertőtlenítésre mindenki figyeljen oda (igyekszünk gondoskodni kézfertőtlenítőkről). 
Ha valaki tüsszen azt a megszokottól eltérően a könyökhajlatokba tegye.
 

Kérünk mindenkit, hogy kerülje a külföldi utakat!

Ha a családban valaki külföldi utat tervez vagy az elmúlt hetekben járt külföldön jelezze az edzőnek, az Egyesületnek.
 

Edzésekkel, versenyeztetéssel kapcsolatos intézkedések!

- Tisztelettel megkérjük a szülőket, hogy gyermekeiket az edzések helyszínére (Műkertvárosi Sportcentrum) kísérését követően a parkolóban várakozzanak vagy csak az edzés végére térjenek vissza, annyi időre, hogy felvegyék őket.
 
- A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése alapján a Bozsik-program rendezvényei (tornák: U10, U11, fesztiválok: U7-U9) határozatlan időre felfüggesztésre kerülnek.
 
- Az MLSZ BKMI által szervezett 
o Bács-Kiskun Megye II. osztály Észak Felnőtt, 
o Bács-Kiskun Megye II. osztály U19, 
o Bács-Kiskun Megye Észak U14-es 
bajnokságok mérkőzései határozatlan ideig zárt kapuk mögött kerülnek megrendezésre. Melynek értelmében a csapatokon, stábtagokon, játékvezetőkön és a rendezőkön kívül egyéb személyek (nézők, média, stb.) nem tartózkodhatnak a találkozókon.
 
- A Kölyökliga további fordulói határozatlan időre felfüggesztésre kerülnek.
 
- Egyesületünk határozatlan időre felfüggeszti csapatai szereplését az egyéb versenyeken, tornákon.
 
- A mai napra (2020. március 12.) lekötött edzőmérkőzések (U10, U11: SC HÍRÖS-ÉP – Ceglédi VSE, illetve U14: SC HÍRÖS-ÉP - KLC-KTE SI), illetve a holnapra (2020. március 13.) tervezett edzőmérkőzés (U9: SC HÍRÖS-ÉP – KLA) megrendezésre kerül, de a továbbiakban Egyesületünk sportolói nem vesznek részt edzőmérkőzéseken.
 
- Az U7, U8, U9-es (2014-2011) csapataink számára a tervezettektől korábban már 2020. március 13-tól a Műkertvárosi Sportcentrumban lesznek az edzéseik.
 
- Az U10, U11, U14-es csapataink számára a tervezettektől korábban már 2020. március 13-tól a Műkertvárosi Sportcentrumban lesz minden edzése.
 
- A Honvéd-MFA edzéseit határozatlan ideig nem látogatják játékosaink.
 

A fenti intézkedéseket betartva az edzések megtartásra kerülnek a további kormányhatározatokkal szinkronban!

Természetesen a jelenlegi helyzetben mindenkinek joga van eldönteni, hogy milyen egyéb intézkedéseket hoz saját maga és családja érdekében, de kérünk mindenkit, hogy a fent említetteket mindenki igyekezzen betartani!

A fenti óvintézkedések a játékosok és a szülők mellett, természetesen az SC HÍRÖS-ÉP Egyesület összes munkatársára is érvényesek!

 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Elhunyt Nagy Zsolt


Mély megrendüléssel értesültünk egyesületünk kiváló…