Kern Martin, Krupa Zsolt, Sallai Dániel, Szűcs Szilárd, Visinka Valentin is bajnok lett!

puskásakadémia,bajnokok,u16 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Egyesületünk nagyon jó viszonyt ápol a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiaval.
Több volt játékosunk is a kiemelt akadémiák valamelyikében szerepel, ezúttal a Felcsút U16-os (2006-2007-es születésű) csapat, HÍRÖS-ÉP kötődésű játékosait kerestük fel, hogy mint friss bajnokok, meséljenek élményeikről és picit vissza is emlékeztünk a "hírös" időszakra.
Természetesen a Puskás Akadémián nem csak ők szerepelnek Egyesületünkből,  a többieket egy másik alkalommal fogjuk részletesebben bemutatni.
A nemrégiben bevezetett MLSZ produktivitási rendszer alapján, ami nagyon jó rálátást ad arra, hogyan szerepelnek egyesületünkből kikerülő labdarúgóink az első osztályú utánpótlás bajnokságokban, majd később felnőtt szinten, az előkelő 29. helyen vagyunk az egész ország, körülbelül ezer csapatát magában foglaló pontrendszer alapján.
A szezon végeztével utógondozásunk keretében szeretnénk visszatekinteni az elmúlt évre, valamint régi játékosainkat megkeresni, hogy kinek merre vezetett az útja a HÍRÖS-ÉP után.

Ez alkalommal tehát az MLSZ U16-os Országos Bajnokság, kiemelt csoportjának bajnokaival beszélgettünk, név szerint Kern Martinnal, Krupa Zsolttal, Sallai Dániellel, Szűcs Szilárddal és Visinka Valentinnal. Mindegyikőjüknek ugyanazt az 5 kérdést tettük fel, melyek a következőek voltak:

1. Hány évet töltöttél el az Egyesületünkben?
2. Hány éves korodban kerültél Felcsútra?
3. Mi a legszebb emléked a HÍRÖS-ÉP-el kapcsolatban?
4. Hogyan értékeled ezt az évet?
5. Mik a céljaid? Hogyan látod magad 5 év múlva?

Kern Martin

1. 4 évet.
2. 11 évesen
3. Az, hogy megnyertünk rengeteg tornát és remek csapatunk volt.
Van egy jó sztorim: mikor HÍRÖS-ÉP Táborban voltam, - épp az utolsóba - már sokan aludtak. Mi számítottunk a legnagyobbaknak (Sallai Dani, Hajnal Norbi, Visinka Valentin, Makádi Martin) és már éjfél elmúlt amikor hangosak voltunk és bejött Marozsi Gabi bá.Ki adtunk ilyen "hülye" hangokat erre fel csapta a villanyt és elkezdett guggoltatni minket... már 15 perce guggoltunk, amikor mondta, hogy mostmár elég lesz. Ekkor a Norbi rám dőlt és mindenki elborult és röhögő görcsöt kaptunk! Na ezek után kezdhettük újra a guggolást!!! :D Amikor végeztünk legalább egy esti mesét mondott Gabi bá, amit itt nem részleteznék... :D
4. Remek év volt, úgy gondolom teljesítettem azokat a célokat, amiket kitűztem a szezonra. Örülök hogy jó teljesítményt tudtam nyújtani és élvezhettem a bizalmat.
5. A célom az, hogy minél előbb betudjak mutatkozni az NB1-es csapatba. Az utánpótlás válogatottba megtartani a helyem és jó teljesítményt nyújtani, ahol éppen pályára lépek. 5 év múlva szeretnék külföldön egy top bajnokságba minél több játék percet kapni és a felnőtt nemzeti válogatottban szerepelni.

Krupa Zsolt

1. Három évet töltöttem el az SC HÍRÖS-ÉP-ben í,2014-2017-ig.
2. 11éves koromban kerültem fel Felcsútra.
3. A nemzetközi teremtornák voltak a kedvenceim az Egyesületben.
4. Ebben az évben úgy gondolom, hogy az első félév nem sikerült úgy, ahogy elterveztem, mert év elején sok volt az ilyen kisebb sérülés, amit elszenvedtem és nehéz volt visszaverekednem magam a kezdő 11-be, hogy stabil játékpercekhez jussak. A második félévben azonban, már jöttek a gólok és már a dupláját kaptam a játékperceimnek, mint azelőtt. Játékban is sokat tudtam fejlődni és összességében meg vagyok elégedve magammal ebben az évben.
5. A célom az, hogy top bajnokságokban tudjak futballozni. Öt év múlva látom magam előtt a címeres mezt és mint mondtam, csak remélni tudom, hogy külföldi bajnokságban fogok játszani.

Sallai Dániel

1. 7 évet töltöttem el az Egyesületnél.
2. Én U12-ben kerültem Felcsútra, 11 évesen.
3. A jelenlegi karrierem alapját mind a HÍRÖS-ÉP-nek köszönhetem. A legszebb emlékeim a külföldi tornák, és a tornák győzelmének megélése. Illetve az ,,Év Játékosa" cím megszerzése a Klubnál. 4. Én nagyon elégedett vagyok ezzel az évemmel, szerintem idén fejlődött a játékom a legtöbbet.
5. Szeretnék NB I-ben tartósan játszani, illetve szeretnék külföldre kiigazolni, egy profi csapathoz!

Szűcs Szilárd

1. 3 évet töltöttem a .HÍRÖS-ÉP-ben.
2. 13 éves koromban kerültem Felcsútra.
3. A legszebb emlékem a HÍRÖS-ÉP-el az, amikor megnyertünk egy rangos szlovák tornát.
4. Nagyon pozitívan értékelem ezt az évem, sokat fejlődtem, nagyobb korosztálynál edzettem, és válogatott meghivót is kaptam.
5. A célom, hogy minél többet fejlődjek, korosztályos válogatott legyek és külföldre igazoljak. 5 év múlva egy kiegyensúlyozott, érett gondolkodású játékos szeretnék lenni és külföldön akarok focizni.

 Visinka Valentin

1. 2013-ban kerültem a klubhoz, körülbelül 7 évet töltöttem ott.
2. 15 éves koromban kerültem Felcsútra
3. A legszebb talán az, amikor Szlovákiában voltunk tornán és az én gólommal kerültünk be a döntőbe
4. Úgy gondolom ez nem a legjobb évem volt, amikor kaptam lehetőséget próbáltam élni vele, a nyári felkészülésbe 100%-osan beleállok és mindent megteszek, hogy jó teljesítményt nyújtsak jövőre! 5. A felnőtt futballban minél hamarabb bemutatkozni, 5 év múlva egy NB1-es klubnál leszerződni.

Köszönjük és gratulálunk mindannyiótoknak! További sok sikert kívánunk a pályafutásotokban és az élet minden területén! 

Hajrá fiúk! Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

 

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Elhunyt Nagy Zsolt


Mély megrendüléssel értesültünk egyesületünk kiváló…