Elnöki nyilatkozat

SC Hírös-Ép

Tisztelt Szülők!
 
Meglepődve értesültem, hogy a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia (KLA) vezetősége újfent Egyesületünket megkerülve személyes és elektronikus formában kereste fel és invitálta sportolóink szüleit az MLSZ új törekvéseit bemutató értekezletére. 
 
Mély csalódottságomat kell kifejeznem annak okán, hogy a kecskeméti klub vezetősége az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra sem tartja magát az Egyesületünkkel kötött szóbeli és írásbeli együttműködési megállapodásokhoz. Valamint képtelen a nyílt, egyenes, őszinte kapcsolat kialakítására azzal az Egyesülettel, amelyben nevelkedett játékosok adják jelenleg is a KLA utánpótlás csapatainak gerincét.
 
Mindezek tudatában az SC HÍRÖS-ÉP Egyesület és jómagam, Kertész Zoltán nem támogatom, hogy sportolóink szülei részt vegyenek az említett eseményen!
 
Természetesen Egyesületünk továbbra is maximálisan elkötelezett a kecskeméti utánpótlás labdarúgás támogatása mellett és a jövőben is minden olyan kezdeményezés mellé áll, amely a gyermekek és családjuk érdekeit szolgálja!
 
Kecskemét, 2020. július 29.
 
Tisztelettel:
Kertész Zoltán
Elnök
SC HÍRÖS-ÉP Egyesület
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Elhunyt Nagy Zsolt


Mély megrendüléssel értesültünk egyesületünk kiváló…