U9 Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Torna

A Nemzetközi tornán a 2003-as korcsoportban 19 csapat mérkőzött meg a kupákért. Csapatunk a "B" csoportba került, ahol az Egri FC, Csepel Hungary Club 94 SE, Salgótarjáni Sportiskola SE (SASE), Loki Focisuli „A” csapatokkal mérkőzött meg. Az első két továbbjutó hely a legjobb nyolcba kerülést jelentette. Műfüves pályán nagyon nagy melegben játszottuk a 2 x 20 perces mérkőzéseket. Nyolc játékos és egy kapussal két sort cserélve játszottuk végig a tornát.

 

Csoportmeccsek: 

 

SC Hirös-Ép – Csepel Hungary Club 94 SE 8 -3

Jól indult a mérkőzés, gyorsan megszereztük a vezetést. Majd tovább növeltük előnyünket az első percekben és három góllal vezettünk. A gyerekek az intenzív támadások mellett elfelejtettek védekezni. Az ellenfél mind három gólját mind labdavesztés után szerezte. A győzelem azonban nem forgott veszélyben, mert szép támadásokból sok gólt szereztünk. 

 

SC Hirös-Ép – Salgótarjáni Sportiskola SE (SASE) 5 - 0

Ellenfelünk nagyarányú győzelmet aratott az első fordulóban, nem ismertük a játékukat ezért tartottunk a mérkőzéstől. A kezdősípszó elhangzása után azonban saját játékunkat játszva magabiztos 5-0-ás vezetést értünk el az első félidőben. A második játékrészben is mi uraltuk a játékot, a befejezések nem sikerültek, így az eredmény már nem változott.  

 

SC Hirös-Ép – Loki Focisuli „A”    3 - 2

 A csoportelsőségért játszottunk a Loki "A" csapata ellen. Nem játszottunk még egymás ellen. Nagy iramban kezdtük a mérkőzést. Ami a vezetést eredményezte. Azonban egy figyelmetlenség után kiegyenlítettek. Tovább támadtunk az erős ellenfél azonban sokszor megnehezítette a támadásépítéseinket. Azonban sokszor eljutottunk a kapujukig, ezekből a helyzetekből ismét megszereztük a vezetést 2-1. Egy megpattanó szerencsés góllal újra egyenlítettek 2-2. Itt úgy tűnt, nem tudjuk az előnyünket megőrizni. A második félidőben azonban az ellenfél fölé nőttünk. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki. Ezekből csak egyet sikerült gólra váltanunk, ami azonban a győzelmet jelentette. Megérdemelt győzelem volt, még nagyobb arányban is nyerhettünk volna, amennyiben helyzeteinket jobban kihasználjuk. Nagyon jó mérkőzés volt a torna egyik legjobb csapata ellen!  

 

SC Hirös-Ép – Egri FC  14 - 0

A csoportunk legszerényebb képességű csapatával játszottunk az utolsó csoportmérkőzésen. A torna legnagyobb arányú győzelmét szereztük meg.

 

Negyeddöntő: 

 

SC Hirös-Ép – Halásztelek 4 - 1

Egyenes kieséses szakaszban, amennyiben vereséget szenvedünk kiesünk a  további küzdelmekből. Nehéz mérkőzést játszottunk. Sajnos nem játszottunk igazán jól. A négy gólból három pontrúgás után született. A negyedik pedig az utolsó percben akcióból. Továbbjutás sikerült a legjobb négy csapat közé. 

 

Elődöntő: 

 

SC Hirös-Ép – Plútó SE Eger  0 - 0  Büntetőkkel: ( 1 - 2 )

A torna egyik legerősebb csapatával mérkőztünk meg a döntőbe jutásért. A hazai csapattal tavaly is a döntőbe jutásért játszottunk, akkor Ők 1-0-al jutottak be a döntőbe. A mérkőzésen nagy küzdelem alakult ki. Mindkét csapat nehezen tudott a kapuig kerülni. Az első félidőben azonos mennyiségű helyzetek maradtak ki mindkét oldalon. A második félidőben azonban több lehetőségünk volt ellenfelünknél, amiket nem tudtunk gólra váltani. A mérkőzést nem tudtuk a magunk javára fordítani, a végeredmény 0-0 lett. Következtek a büntetők. Sajnos a párbajból nagyon rosszul jöttünk ki. 5-5 pár rúgott, ebből mi egy gól mellett egyszer találtuk el az, kaput amit a kapusuk védett a többi lövésünk nem találta el a kapu. Kapusunk tartott meccsben minket, de sajnos nem tudta a végletek kivédeni a büntetőket. Ezért az ellenfél ötből két értékesített büntetővel jutott a döntőbe. A gyerekek nagyon összetörtek a mérkőzés után. Végletekig izgalmas meccset játszottunk, ahol a győzelmet jelentő gólt nem sikerült megszereznünk.  

 

Bronzmérkőzés: 

 

SC Hirös-Ép – Sajóvölgye 6 - 0

A bronz meccsen nagy elánnal játszottunk, azonban nem sikerült helyzeteinket kihasználnunk. Ezért sokáig izgalmas volt a mérkőzés. Ahogy fáradt az ellenfél egyre jobban átvettük az irányítást és gólokat szerezve növeltük az előnyünket. Megérdemelten nyertünk az utolsó mérkőzésünkön.

 

A több napos 19 csapatos tornán. A Plútó SE Eger és Loki mellett mi játszottunk a legszebben legtudatosabban a mezőnyben. A tornát 40 rúgott és 5 kapott góllal zártuk.  Külön pozitívum, hogy két sorral tudtuk végigjátszani a tornát, ahol mindkét sor felvette a versenyt bármelyik ellenféllel szemben. A játékunk nagyon sokat fejlődött, az utóbbi időben.   

 

Tornán a következő játékosok szerepeltek: Cseh Balázs, Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Kotroczó Péter, Jánosi Roland, Rózsa Boldizsár, Csákó Patrik, Szujó Attila, Győrfi Enzó

 

 

Gratulálunk mindenkinek a játékhoz és a harmadik helyhez.

 

Edző: Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!