U9 -XIX. Mészáros Ferenc Emléktorna!

A nyár előtti utolsó tornájára készült a 2006-s korosztály, ennek tudatában izgatottan indultunk útnak szombat reggel. Vácon 10 csapat nézett egymással farkasszemet. A srácok hozták a szokásos formájukat. Minden mérkőzésen domináltak, rengetegszer kerültek helyzetbe. Ennek is köszönhető, hogy a gólokból is jutott bőven erre a napra. Igazi kis sportemberek játszottak a pályán. Az aranyérem egy percig sem forgott veszélyben. A döntőt azt jellemezte, hogy ellenfelünk, aki egyébként már nagyon fente ránk a fogát 9:0-l érte el az első találatát. Több nem is jutott nekik.

A mérkőzésekről nincs értelme elemzést adni, mert igazából nem tudott senki sem megszorítani bennünket. Ez a csapat nagy sikere, mely egész tavasszal jellemző volt ránk.

Most kivételesen egyénileg szaladnék végig a srácok értékelésén és egy-két jó tanácsot adnék a nyári hónapokhoz.

 

Makádi Martin:

 

Jelen Bence távozása után méltó örököse lett a kapus posztnak. Nagyon jó adottságai vannak, de nem elég bravúrokat bemutatni. Tapasztalatból mondhatom, hogy a megbízható és kiegyensúlyozott teljesítmény sokkal többet ér, mint a hullámzó teljesítmény. Nyáron csak focizz, ne kapuskodj!

 

Kárpáti Ákos:

 

A csapat egyetlen játékosa, aki szerintem többet foglalkozik fejben a focival, mint lábbal. Szenzációs dolgokat tud a labdával művelni. Látszik, hogy megkomponálja minden mozdulatát a játéka során. A bökkenő olyankor van, amikor hamisan szól a hangszer. Ákos a nyáron keresd meg az igazi utadat!

 

Hajnal Norbert:

 

Ezen a tornán megijesztettél, mert egy ideig nem találtad önmagad. Aztán rendben lett a teljesítményed. Javaslom, hogy ne foglalkozz semmivel, csak élvezd, hogy a pályán vagy és játszhatsz! Ezt tetted vasárnap és az nagyon tetszett nekem.

 

Visinka Valentin:

 

Nagyon örülünk, hogy velünk maradsz és nem igazolsz el Te is Diósgyőrbe. Nagyon sok van benned, de azt felszínre kell hoznod. Mi adjuk hozzá a lehetőségeket, te pedig mutasd meg, élj vele! Gondolj arra, amit vasárnap csináltál! Gólt lőttél és önmagadat adva ünnepeltél.

 

Krupa Zsolt:

 

A  foci iránti szerelmed minden mozdulatodban látható, érzékelhető. Bízom benne, hogy ez így marad és megtanítod a társaidat is arra, hogy szerelemből csak egy van. Ezen a hétvégén is a csapat vezére voltál!

 

Ruzsa Marcell:

 

Végre a csúcsra jutottál és bekerülhettél a torna válogatottjába. Kiérdemelted, mert az elmúlt tornákon kiemelkedően játszottál. Önzetlen csapatjátékoddal hátulról segítetted a társaidat. A fontos gólok mestere vagy. Ezt a fonalat görgesd tovább. Gyakorolj sokat és csak így tovább!

 

 

 

Szabó Bence:

 

Szeretném, ha többet tartózkodnál Kecskeméten. Nagyon nagy szüksége van a csapatnak rád.

Most is kiváló teljesítményt nyújtottál. Te vagy az a fiú, akire mindenhol lehet számítani. Nem egyéni babérokra szeretnél törni, hanem alárendelve a teljesítményedet a csapatnak, mutatsz nagyot!

 

Kern Martin:

 

Téged is el tudnánk képzelni közöttünk nap, mint nap. Szerintem te is partner lennél ebben. Na de ne legyünk telhetetlenek!  A kiváló balosodra, mosolygós arcodra ezután is számítunk. Köszönjük, hogy szívesen jössz hozzánk bármikor!

 

 

Mák Péter:

 

Lelkesedésed határtalan, fegyelmezettséged példamutató. Sokat kell még gyakorolnod. Szinte mindenből csipegetned kell és az edzéseken szívni magadba a tudást. De ha szorgalmas leszel, látványos lesz az előrelépésed!

 

 

 

 

A kupa győztes csapat névsora:

Makádi Martin, Visinka Valentin, Krupa Zsolt, Ruzsa Marcell, Hajnal Norbert, Kern Martin, Szabó Bence, Kárpáti Ákos, Mák Péter

Torna válogatottja: Ruzsa Marcell

Edzők: Koós Károly, Pelikán István

A torna I-IV helyen végzett csapatai:

1. Sc. Hirös -Ép

2. ASI-DINAMO STAR SE

3. MTK-MFS

4. VÁC VLSE

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!