U9-U8 Kölyökliga 5. forduló Eger

Az utolsó fordulóra készültünk a Kölyökligában. Nagy feladat várt a gyerekre, mert mindkét korosztályban komoly erőpróba előtt álltunk. Ebben a fordulóban a négy csapat közül mindkét korosztályban az aktuális  táblázat első négy helyezettje közül három részt vett. Csapatainkon kívül, a két csapat az Egri Sportcentrum és az UTE. Előzetesen szerettük volna megtartani kiváló pozíciónkat mindkét korosztályban. A 2007-es csapat pedig pontveszteség nélkül szerette volna befejezni az őszi szezont.

Kulturált körülmények és jó pályák fogadtak minket, ahogy ezt az Egri nyári tornán már megszokhattuk.

2007-es korosztály kezdte az UTE ellen a játékot. Nagyon magas hőfokon, nagy iramban játszottak a gyerekek. Ezt a tempót az Újpesti srácok nem tudták tartani. Sokszor zavarba hoztuk Őket és hibára kényszerítettük, már az Ő labdakihozataluknál. Ennek eredményeképpen nagy győzelmet arattunk 6:0. Szép siker volt. Nagyon jó volt nézni ezt az intenzív játékot.
2008 srácok is jól játszottak az UTE ellen. A helyzetekig eljutottak, de nem fejezték be lövésekkel az akciókat. Ezért csak egy gólt tudtak szerezni. Az Újpest is egy gólt szerzett. Mezőnyben jobbak voltunk, de lövésből lesz a gól, ami most nagyon hiányzott.
Folytatta a mérkőzéseket a 2007, az Egri csapat ellen játszottunk. Tudtuk, hogy a csoportunk egyik legjobbjával mérkőzünk. Komoly csatát vívtak a gyerekek. Kiélezett mérkőzés volt, ahol jobban kihasználtuk a helyzeteinket. Az Egri srácok csak szépíteni tudtak 2:1-re. Majd még két gólt szereztünk, az egyre fáradó ellenféllel szemben. Ezzel már a zsebünkben éreztük a győzelmet. Ekkor erőre kaptak a helyi srácok és két gólt szerezve szorossá tették a mérkőzést. Azonban nem tudták egalizálni az eredményt. Így ezt a mérkőzést 4:3-ra meg tudtuk nyerni. Nagy volt az öröm :)
2008 srácok is az Egerrel meccseltek. Sajnos nagyon nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy szerették volna. A hazai gyerekek nagyon nagy iramot diktáltak a mi tempók erre a meccsre nem volt elég. Gólokkal büntette tompaságunkat az ellenfél. A srácokon látszódott a korai kelés, nem ezt szoktuk meg Tőlük. Ahogy az eredmény egyre kedvezőtlenebb lett a gyerekek nagyon rosszul reagálták ezt le, hiszti és a sírás miatt több játékost is le kellett cserélni. Fontos gyerekek, hogy legyen tartása a játékosnak és a csapatnak minden helyzetben, ha győzünk és ha veszítünk akkor főleg. Ezt meg kell még tanulni. A második félidőben a kapufa is ellenünk volt, sajnos a gól nem akart összejönni. Így nem sikerült igazán visszajönnünk a mérkőzésbe. Ma jobb volt az ellenfél 0:4, de ne búslakodjatok lesz még ez fordítva is!
Utolsó körben a 2007 játszotta a Kiskunfélegyházi csapattal. Akik ellen egy könnyebb meccsen, szép játékkal, sok góllal győztünk 7:1. Helyzeteket jobban kihasználva nagyobb arányú is lehetett volna a siker Óriási dicséret minden gyereknek. Ebben a fél szezonban minden mérkőzésüket megnyerték! Azonban van még miben fejlődni. Ezért dolgozzunk ugyanígy tovább.
A kisebbek az utolsó meccsen gólokkal vigasztalódtak. Folyamatosan támadtak nem adtak teret a Félegyházi srácoknak. Jól játszottak és nagyon eredményesen 7:1-re győztek. Pedig az ellenfél kapusa nagyon jól védett.
Ezzel az élmezőnyben maradtak, reméljük a dobogón.

Minden gyereknek jár a dicséret a felsőházba jutáshoz és, hogy kis Egyesületünk jó hírét viszik, amerre járnak! Büszkék vagyunk Rátok!

 

U9-es csapat:  Zoboki Krisztián, Lehotai Ákos, Gyenes Róbert, Czumbil Mihály, Lőrincz Marcell, Diószegi Kristóf, Dömötör Zsolt, Seres Richárd, Szűcs Szilárd, Fleig Áron, Kovács Dezső

Edzők: Pelikán István, Koós Károly, Keresztes Zoltán, Havas Csaba, Nagysolymosi Tibor, Kerpits Ferenc

 

U8-as csapat:  Korpácsi Máté, Gajdos Márk, Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Szabó Roland, Fegyvári Kristóf, Keresztes Zoltán, Mettler Ádám, Tóth Viktor, Kiss László

Edzők: Kurucsai Milán, Gyenes Tamás, Keresztes Zoltán, Havas Csaba, Nagysolymosi Tibor, Kerpits Ferenc


Folytatás tavasszal......reméljük hasonlóan sikeresen!

 

Addig is a lenti képekkel varázsoljuk vissza azokat a szép pillanatokat!

Hajrá Hirös-Ép!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!