U9-U8 Kölyökliga 4. forduló Kecskemét

 

Ködös reggelen gyülekeztek a gyerekek és várták a mai játékot a Budapesti Honvéd és a Jászberényi Tehetség SE ellen. Ezen a napon három egyesület mérhette össze tudását.  

A csapatok rendben megérkeztek és az idő is szépen kitisztult. Mindkét korosztályunk remekül szerepel eddig. A srácok jó folytatásban bíztak, mi pedig bennük és az elvégzett munkában. 

Minkét korosztály egyszerre játszott. A Tehetség SE ellen indultak a mérkőzések 

2007-esektől felszabadult játékot vártunk Tőlük. Ezt szépen teljesítették is. Nagyon sok helyzetet dolgoztak ki és most a befejezéseknél is pontosak voltak, a játék végén a képzeletbeli eredményjelzőn 9-1-es eredmény állt. 

A 2008-as srácok szép játékkal magabiztosan győztek 8-0-ra. Mindenki kezdi megtalálni helyt a csapatban és ez biztató a jövőre nézve.

A következő körben a fáradtabb Jászberényi srácok vereséget szenvedtek a Honvédtól mindkét korosztályban. Mi a második körben pihentünk, ami nagyon jót tett. 

A harmadik körben amíg bírta erővel a Honvéd addig szoros volt az eredmény, azonban mindkét meccsen egyre jobban kijött, hogy mi pihentünk és, hogy jobb kondícióban vagyunk. A végén mindkét csapat sziporkázott és teljes mértékben kiszolgálta a közönséget. A nagyobban 16-0 a kisebbek 13-3-as eredményt értek el. 

Így boldogan mehettek haza a gyerekek, mert mindenkinek egy szép és gólokban gazdag foci délelőttben volt része. 

A csapatok pedig, szorgosan gyűjtik a pontokat, amivel a tabella elején állnak.

 

Csak így tovább!!!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!