U9-U8 Kölyökliga 3. forduló Pótlás Budapest

Csütörtöki napon egy a rossz időjárás miatt elmaradt fordulót pótoltunk be. Teli buszunkkal korán keltünk útnak, hogy a kiszámíthatatlan reggeli Budapesti közlekedés nehogy belekavarjon a tervezett programunkba. Szerencsére sem az autópályán sem a városban nem volt fennakadás, így akadálymentesen meg tudtunk érkezni a Budapesti helyszínre az RKSK sporttelepére. Korai érkezésünk ellenére már minkét csapat a Hatvan és a hazai csapat is melegített. Nekünk nem kellett  sietni, mert az első fordulóban pihentünk és utána a második és harmadik fordulókban játszottunk egymás után két mérkőzést. Mi megnézhettük az előttünk lévő mérkőzéseket és felmérhettük, hogy milyen ellenfelekre számíthatunk. Sajnos már itt látszódott, hogy a pálya minősége finoman szólva is hagyott kívánni valót maga után.

A 2007-esek egy jó erőkből álló Hatvani csapattal találkoztak. Ellenfelünk második mérkőzését játszotta, mi frissebben mozogtunk, a pályán. Kicsit akadozott a játékunk, nehezen tudtunk játékot kezdeményezni a pálya minősége miatt. Ellenfelünk, néhány helyzetét kapusaink bravúrral védték. Domináltunk és helyzetekig is eljutottunk, de a kapu előtt többször rosszul döntöttünk. 3-0-s eredmény jobb helyzetkihasználással nagyobb arányú is lehetett volna.

A 2008-as csapat folytatta jó játékát és eredményesen játszva hozta a mérkőzését.

Azonban, a pihenésre nem volt idő. Jött a következő mérkőzés is az RKSK ellen.                

 A 2007-esek hasonlóan az előző játékukhoz, most is irányították a játékot, azonban a ponotosság hiányzott a befejezéseknél. 6-1-es eredménnyel zártak. Ami fontos, hogy ezen a napon többen nyújtottak jobb teljesítményt.   

A 2008-as srácok sem álltak le, folytatták a gólgyártást. Remek meccsen, győztek és ezzel mind a hat pontot megszerezték.

A csapatok hozták a maximum megszerezhető 12 pontot. Ezzel megerősítették helyüket a tabella élén.

 

Gratulálunk a gyerekeknek!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!