U9 Szekszárdon tornagyőzelem!

Vasárnap rendezték meg a II. Mikulás Kupát Szekszárdon a 2004.01.01. után születettek részvételével. Résztvevő csapatok: Baja , Ferencváros A , Ferencváros B , Paks , Kaposvár , Mohács , SC Hirös-Ép , Szekszárd .

 

Csapatunk az A csoportba került FTC A. ,Mohács  és a Szekszárd lett az ellenfél. Az első mérkőzésen az FTC A-tól egy könnyen elkerülhető góllal kikaptunk. A " fejünket még a buszon hagytuk ". A második mérkőzésen a Szekszárd volt az ellenfél. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki mégis csak 2:1 -re tudtunk nyerni. A harmadik csoportbeli mérkőzésen az volt a tét, hogy aki nyer, az a felsőágra jut (1-4) a vesztes az 5-től 8. helyért mérkőzik ezután. Magabiztos jó játékkal taktikusan 4:1-re legyőztük.

 

Eredmények:

Mohács   -   Szekszárd   1:0

FTC A   -   Sc Hirös-Ép   1:0

Sc Hirős-Ép   -   Szekszárd   2:1

FTC A   -   Mohács   2:1

FTC A   -   Szekszárd   3:1

Sc Hirös-Ép   -   Mohács   4:1  

 

A csoport első helyezettje (  FTC A ) a másik csoport 2. helyezettjével (Paks)  , a csoport 2. helyezettje ( Sc Hirös-Ép)  a másik csoport első helyezettjével mérkőzött a döntőbe jutásért. A nézők  természetesen a Fradi döntőt vártak.  Az első meglepetést a Paks szolgáltatta mivel 3:0 -ra legyőzte a FTC A-t. Következett a mi mérkőzésünk és nem úgy alakult, ahogy a nézők többsége szerette volna. A 4. percben Hideg Pisti nagyon okos gólt lőtt, majd a 10. percben Rádóczi Dani 11 méterről hatalmas gólt ragasztott a jobb felső sarokba. Kemény csata folyt a pályán, a Fradi sokat tett a szépítésért, de csak 1 perccel a mérkőzés vége előtt sikerült neki. Így a 3.-4. helyért a két Ferencvárosi csapat játszott melyet a FTC B nyert 3:1-re. Következett a döntő. Mindkét oldalon akadtak nagy helyzetek, de vagy a kapusok védtek vagy mellé ment a labda. 0:0 lett a vége. 3-3 büntetővel kellett eldönteni a győztest. A Paksiak kezdték és az első játékosuk be is lőtte. Következett a mi első lövőnk Hideg Pisti. Sajnos az egész Tornán kimagasló teljesítményt nyújtó Pisti fölé durrantott. A paksiak második büntetőjét viszont Gajdos Máté nagyszerű védéssel hárította. Kezdett éledni újra a remény. A harmadik paksi játékos lövését ismét fogta Gajdos Máté nagy bravúrral. Rádóczi Danin múlott a győzelem. Ha belövi nyertünk, ha kihagyja, folytatódik tovább a büntetőpárbaj. Dani okosan nem tiszta erőből belőtte a bal alsó sarokba és így megnyertük a Tornát.

 

A csapat: Gajdos Máté, Mádai Botond, Rádóczi Dániel, Csillag Márk, Hideg István, Oltyán Máté, Ugocsai Kristóf, Szalai Gábor, Horváth Ákos

 

A Torna legjobb kapusa természetesen megérdemelten Gajdos Máté lett.

 

Edző: Hájer Sándor

 

Gratulálunk a szép sikerhez!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!