U9 - PASE kupa

Dunaújvárosba utaztunk, hogy egy évvel idősebbek között mérjük fel, hol tartunk miben kell fejlődnünk. Csoportunkban a Főnix Gold SE, FC Budapest és a Tökmag SC volt besorsolva.

 

Rossz előjelekkel vártuk a mérkőzést. Egy játékosunk már az autóban rosszul érezte magát egy másik pedig az első mérkőzés előtt lett rosszul. Így nem várt nehézségekkel mellett kellett megküzdenünk az ellenfeleinkkel.

Az első mérkőzésünket 3:1 arányban nyertük meg a Tökmag SC ellen. Jól indítottuk a tornát.

A második mérkőzésen a Főnix Gold csapata ellen léptünk pályára. Jó játékot játszó csapat minket sem kímélt. nagyon sok védekezési hibát követtünk el.Lassan reagáltuk le mit is akar az ellenfél így könnyű meccsen tudtak győzni. 3-0-s végeredmény mellett látszódott igazán, hogy van miben fejlődnünk a jövőben.

A harmadik csoportmeccsen az FC Budapest csapata ellen játszottunk. Ahol egy nyílt mérkőzésen maradtunk alul 2-0 arányban. Kicsit pontosabbak vagyunk lehetett volna szorosabb is az eredmény. Azonban látszott, hogy ez nem a mi napunk. Az alsóágon keresztbejátszás volt.

 

Csoport harmadikként játszhattunk a másik csoport negyedik helyezettje ellen. A Dunaújvárosi srácokkal mérkőztünk meg. Egy nyerhető mérkőzést játszottunk. A vezető gólunk után nem tudtuk növelni a különbséget. Nem sikerültek a befejezések a kapu előtt. Védekezésben nem koncentráltunk eléggé. Ezt az hazaiak kihasználták és megfordították a mérkőzést. Tovább támadtunk, de a fölényünk nem érett góllá. Így a 7.helyért játszhattunk.

Ismét a Tökmag ellen léptünk pályára. Ahol a gyerekek megmutatták, hogy mire képesek és magabiztos 4-0-s győzelemmel indulhattunk haza.

 

Ez a nap nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Azonban nincs ok a szégyenkezésre, mert így is méltó ellenfele voltunk minden csapatnak, egy évvel idősebbek ellen. Sok hasznos tapasztalatot szerezhettek a gyerekek. Játszhattak 5+1 es felállásban, volt sok olyan körülmény betegség, idősebb ellenfelek, amelyek megerősítették Őket Szlovákia előtt.


Játékosok: Zoboki Krisztián, Gyenes Róbert, Dömötör Zsolt, Szűcs Szilárd, Fleig Áron, Seres Richárd

Edzők: Pelikán István, Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!