U9 - Orosháza Teremtorna sorozat

Az Orosházi meghívást szívesen fogadtuk, már rég nem szerepeltünk az ország ezen régiójában. Jó volt ismeretlen csapatok ellen megmérkőzni, egy nagyon jól szervezett színvonalas rendezvényen.

 

Nyolc csapattal húsz perces mérkőséke voltak a tornán. A csoportelső kersztbe játszottak a legjobbb négy között a döntőbe jutásért.

 

Csoportmérkőzések:

 

SZEAC Szeged                          :       SC Hírös-ÉP, Kecskemét        0 - 0

 Békéscsaba "fehér"               :        SC Hírös-ÉP, Kecskemét       0 - 1

SC Hírös-ÉP, Kecskemét       :       Gyulai Termál FC                       6 - 1

 

 

Döntőbe jutás: 

OMTK-ULE 1913                 :        SC Hírös-ÉP, Kecskemét         0 - 4

 

 

Döntő: 

 

 Békéscsaba "lila"               :        SC Hírös-ÉP, Kecskemét       0 - 1

 


A csapat a szokott létszámhoz képest szinte megfeleződött, betegségek vagy egyéb elfogaltságok miatt nem tudodd mindenki eljönni. Volt olyan aki szombaton is pályára lépett, de vasárnap is játékra jelentkezett. Volt aki a heti edzésmunkálya alapján került be a keretbe. Volt aki ritkábban szerepel nálunk tornán. 

Hat mezőnyjátékossal és egy kapussal próbálták meg a  gyerekek a legjobb helyezést elérni. Ez nagyon nehezen indult. Sajnos nem volt igazi játék az első mérkőzésen, sőt még a másodikon sem. Az akarat a próbálkozés megvolt, azonban a játékban alulmúlták magukat a gyerekek. nem volt a csapatban olyan aki el tudna dönteni egy mérkőzést a mi javunkra. A legjobbkor változtattak ezen, amikor kellett a jobbgólarány akkor sikerült cératörő jó játékkal kiharcolni a csoportelsőséget.

A döntőbe jutásért is folytatták a jó játékot. Egyre jobban belemelegedtek, ez a nagy arányú győzelem is mutatja nem csak a játék képe.

A döntőben a torna egyik legerősebb csapatával kellett megmérkőzni a Békéscsabai srácokkal. Akik addig nagyon jól játszottak, nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek. Azonban a srácok mindent beleadtak, kifocizták magukból amit tudnak. Remek játékkal oda szögezték a kapujuk elé a Csabai fiúkat. Jobbnál jobb lövéseinket a kapusuk (aki a torna kapusa is lett) remek védésekkel, bravúrokkal hárította. Azonban egy "kis" bepöckölős góllal megszerezték a gyrekek a vezetést. Itt nem álltak meg, még számos remek támadást láthattak a szülők szurkolók. Azonban a kapusuk mindig túl járt az eszükön. A Békéscsaba nem tudott eljutni veszélyesen a kapunkig így megérdemelten nyerték meg a gyerekek a döntőt és a tornát is.

 

A kezdeti megilletődöttség után feszabadult jó játékkal rukkoltak elő a srácok. Midnenki remekül játszott nagy oda adással és fegyelemmel sok-sok jó megoldással. A különbséget is volt aki megteremtette gólokkal, gólpasszokkal vagy éppen alázatos védekezéssel. Ezzel tudtak ma a többi csapat fölé nőni és megszerezni a trófeát.

 

 

A kupa győztes  2006-s csapat tagjai:

Makádi Martin, Kárpáti Ákos, Borbély Bálint, Rúzsa Marcell, Szabados Levente, Szabó Bence, Hajnal Norbert

 

Torna válogatottja: Borbély Bálint

 Torna legjobb játékosa: Rúzsa Marcell

 

 

Edzők:

Pelikán István, Koós Károly,

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!