U9 Megyei bajnokság felsőház VI. forduló

 

Az utolsó bajnoki mérkőzésünket játszottuk le hétfőn nehéz mérkőzésen sikerült nyernünk.SC Hirös-Ép - Kiskunmajsa 3 - 1    

Gulyás Tibor 1, Csúri Dájmond 1, Jánosi Roland 1 ill. Rádóczi Dániel 1

 

A játékban jobbak voltunk, sajnos a helyzeteinket azonban nem tudtuk kapura lövéssel befejezni. Egy rossz átvétel vagy egy pontatlan passz mindig becsúszott. Sikerült megszereznünk a vezetést egy szép beadás után fejjel, tovább azonban nem sikerült növelni előnyünket. Az egyik labdavesztés után nem tudtunk visszaérni, az egyik üresen álló ellenfélhez került a labda, aki egy szép távoli góllal egyenlített.  Az ellenfél csere nélkül érkezett, a játékban végig kitartóan és masszív védekezett. Bízott a távoli lövésekben, de mindkét kapusunk nagyszerű napot fogott ki és több bravúrt is bemutattak a mérkőzés folyamán. Az egyik ilyen bravúr után gyors támadást építettünk fel és megszereztük a második gólunkat. Azonban a magabiztos eredményhez szükséges következő gól elmaradt. Az ellenfél kapusa vagy a kapufa néha a pontatlan lövések miatt, de nem sikerült növelni az előnyünket. A játék végére azonban a megnyugtató harmadik gólunkat is sikerült elérni. Meg kellett  küzdenünk a három pontért, kicsit pontosabb játékkal azonban nagyobb is lehetett volna a különbség.

 

A bajnokságban lejátszottuk az összes mérkőzésünket:

 

Mérkőzés Győzelem Döntetlen Vereség Rúgott   Kapott Gólkülönbség Pont
7 6 0 1 54 : 11 43

18


A Kiskunhalas csapatának vannak még elmaradt mérkőzései, amennyiben azokon pontot veszít megszerezhetjük az első helyet a bajnokságban. A második helynél rosszabbul nem végezhetünk. Nem a mi kezünkben van a sorsunk. Függetlenül a végeredménytől a tanulság, hogy minden mérkőzésen 100%-ban figyelni kell. 


A következő játékosok szerepeltek: Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Herczeg Adrián, Kotroczó Péter, Jánosi Roland, Rózsa Boldizsár, Szujó Attila, Banó Noel, Bablinszki Barnabás, Bali Levente, Gulyás Tibor, Gulyás Nándor

 

Gratulálunk a csapatnak a bajnoki szerepléshez. 

 

Edző: Pelikán IstvánMegosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!