U9 Megyei bajnokság felsőház V. forduló

A Dunaföldvári Holler UFC-vel játszottunk Solton egy nagyon jó minőségű pályán egy jó csapat ellen. Holler UFC - SC Hirös-Ép  2 - 11          (6-os, 10-es ill. Szujó Attila 1, Kotroczó Péter 2, Gazdag Vajk 2, Csúri Dájmond 2, Jánosi Roland 1, Csákó Patrik 3)

 

A mérkőzés első perceiben megszereztük a vezetést és gyorsan növeltük az előnyünket két gólra. A srácok ezután magabiztosan játszottak végig a mérkőzésen. Sok szép gólt lőttünk, de a fontosabb, hogy nagyszerű összjátékot mutattak be. Nagyon sok támadásunkat nem tudtuk befejezni, mert a végén pontatlanok voltunk. A győzelem megérdemelt, mert ellenfelünket mindenben felülmúltuk. A támadásokban a védelem is kivette a részét és sokat léptek fel a játékot építeni. Kapusunk is nagyszerű napot fogott ki, így az ellenfélnek nagyon nehéz dolga volt a gólszerzésre. Nem öncélú nagyszerű játékot mutatja, hogy a tizenegy gólon hat játékos osztozott.

 

A következő játékosok szerepeltek: Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Herczeg Adrián, Kotroczó Péter, Jánosi Roland, Rózsa Boldizsár, Csákó Patrik, Szujó Attila, Győrfi Enzó

 

Gratulálunk a csapatoknak a szép és eredményes játékhoz!

 

Edző: Pelikán István


Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!