U9 KTE foci fieszta beszámoló

A foci fieszta keretein belül került megrendezésre a 2003-as korosztály számára kiírt ötcsapatos torna. A tornán helyezéseit körmérkőzéssel döntötték el egymás között a csapatok. Csapatunk mellett a KTE, KLC, Jakabszállás és az Izsák csapatai vettek részt a versenyen. A mérkőzéseket két pályán folyamatosan játszottuk. Sajnos a pályák nagyon gyenge minősége miatt a szép játék nem tudott érvényesülni. Inkább az egyéni megoldásokat láthatták a nézők, mint a csapatjátékot. 

 

SC Hirös-Ép – KLC 5 - 0

Jól kezdtük a  tornát, gyors gólt szereztünk. A mérkőzést ezután már kézben tartottuk és megérdemelten nyertünk.

 

SC Hirös-Ép – Izsák 2 - 0

Masszívan védekező csapat megnehezítette a dolgunkat. Hátul folyamatosan figyelnünk kellett, nehogy egy előre vágott labdából gólt szerezzen az ellenfél. A támadásink nagy részét nem sikerült góllal befejezni, azonban  két alkalommal betaláltunk. A 2-0-ás eredmény igazságos.

 

SC Hirös-Ép – KTE  3 - 2

Támadásaink veszélyesek voltak, több helyzetet alakítottunk ki. 2-0-ra vezettünk magabiztosan. Ellenfelünk azonban nem adta fel és veszélyes ellentámadásai voltak. Egy szabadrúgásból szépített 2-1, erre mi gyors góllal válaszoltunk 3-1. A végén egy figyelmetlenségből szépítettek, kialakítva ezzel a 3-2 végeredményt. A játék képe alapján több góllal is nyerhettünk volna.

 

SC Hirös-Ép – Jakabszállás  6-1

Az utolsó mérkőzésen nem volt nehéz dolgunk. Az ellenfél már fáradt volt, nálunk folyamatosan cserélve a csapatot mindenki fittebb volt a nagy melegben. A helyzeteinket  gólra váltottunk, a mérkőzést magabiztosan nyertük meg. Ellenfelünk csak szépíteni tudott egy büntetőből.  Amennyiben jobban kihasználjuk a helyzeteinket nagyobb arányban is győzhettünk volna. 

 

Jól érezték magukat a gyerekek a torna során. 11-en voltunk, mindenki játszott minden találkozón. Mindenki megküzdött a megérdemelt aranyéremért. Az összes mérkőzést megnyerve lettünk tornagyőztesek.

 

Tornán a következő játékosok szerepeltek: Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Cseh Balázs, Kotroczó Péter, Jánosi Roland, Rózsa Boldizsár, Csákó Patrik, Szujó Attila, Bablinszki Barnabás, Banó Noel, Bali Levente


 Torna legjobb játékosa: Gazdag Vajk

Gratulálunk a csapatoknak az első helyhez és Gazdag Vajknak a különdíjhoz!

 

Edző: Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!